Ετικέτες

18.2.18

Καλή Σαρακοστή, Καλή Μετάνοια!

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλή Σαρακοστή


Καλή Σαρακοστή, Καλή Μετάνοια!
  
Αγαπημένα μας εν Χριστώ αδέρφια, καλή και ευλογημένη Σαρακοστή. Σας ευχόμαστε καλή υπομονή, πολλή χάρη από τον Θεό μας και πολλές πνευματικές νίκες.
Το κυριότερο όμως που σας ευχόμαστε, είναι Καλή Μετάνοια. Αδέρφια μας, το ξέρουμε ότι συχνά σας ομιλούμε γι' αυτό το θέμα, όμως πιστέψτε μας, είναι το σπουδαιότερο, το ομορφότερο, το σωτήριο.

Η Μετάνοια όλων μας και του καθένα ξεχωριστά, έχει τεράστια δύναμη, χαροποιεί τον Ουρανό, κάνει τον Θεό μας, να μακροθυμεί, να πηγαίνει προγραμματισμένες συμφορές, πίσω! Ναι αδέρφια μας, τόση δύναμη έχει η Μετάνοια! Αξίζει όλοι να ξεκινήσουμε από σήμερα, να τη βιώνουμε! Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
Και επιτρέψτε μας, να σας πούμε και κάτι επιπλέον. Όλοι μας, αυτόν τον καιρό αγωνιούμε, για τη Μακεδονία μας, κάνουμε συνέδρια, οργανώνουμε συλλαλητήρια, γράφουμε κείμενα, για να διατρανώσουμε το αυτονόητο: Ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Επιτρέψτε μας όμως, να επισημάνουμε και κάτι επιπρόσθετο, που χρειάζεται να κάνουμε και δεν είναι άλλο από το να ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! Η Μετάνοια μας, θα ελκύσει το άπειρο έλεος του Θεού και θα σώσει τη Μακεδονία. Μετάνοια χρειαζόμαστε αδέρφια, Μετάνοια, η Μετάνοια μας θα σώσει τη Μακεδονία! Καλή αρχή λοιπόν!Με ειλικρινή αγάπη
Πτυχιούχοι και Φοιτητές της Θεολογικής Σχολής
και Άλλων Σχολών της Θεσσαλονίκης

Τέκνα των Αγίων Δημητρίου και Πορφυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.