Ετικέτες

5.5.18

Δωρεάν εξετάσεις για μελάνωμα και άλλες μορφές καρκίνου του δέρματος στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου


Αποτέλεσμα εικόνας για μελάνωμα

Δωρεάν εξετάσεις για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος προσφέρουν δωρεάν στο κοινό οι γιατροί της Β΄ Κλινικής Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων ΑΠΘ του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, εν όψει της Εβδομάδας Μελανώματος, 7 έως 11 Μαΐου 2018.
Με τον τρόπο αυτό, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του δέρματος που διοργανώνονται πανελλαδικά με πρωτοβουλία της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας.
Συγκεκριμένα, οι πολίτες που ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε δερματολογική εξέταση, καλούνται να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2313323873 από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, μέχρι την Παρασκευή 04.05.18. Οι δωρεάν εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.
Με αφορμή την φετινή εκστρατεία, οι δερματολόγοι του Γ.Ν. Παπαγεωργίου επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένα καμπάνια, που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια έχει θετικά αποτελέσματα, καθώς συμβάλλει στην έγκαιρη ευαισθητοποίηση των πολιτών, την σωστή ενημέρωση και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που εντοπίζονται.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.