Ετικέτες

5.6.18

Προσευχή για τους Βασίλειο και Δήμητρα, Πέτρο και Δαυιδούλα

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή

Ας προσευχηθούμε για τα αδέρφια μας. Ας υψώσουμε τα χέρια μας προς τον Θεό, σχηματίζοντας το πανίσχυρο σύμβολο του Σταυρού. Ας γονατίσουμε και ας παρακαλέσουμε τον Κύριο να ελεήσει τους αδερφούς μας, αλλά και εμάς. Ας κάνουμε την προσπάθειά μας, ας αγωνιστούμε αξιοποιώντας τα όπλα της Εκκλησίας μας (μυστήρια, προσευχή, νηστεία) και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα στα χέρια του Κυρίου μας. 

Αναγνώστης μας ζητά την προσευχή μας για τους Βασίλειο και Δήμητρα υπέρ φωτίσεως και προστασίας. Ας προσθέσουμε και τον Πέτρο υπέρ θείας βοηθείας και τη δεκάχρονη Δαυιδούλα που παρουσιάζει εγκεφαλική αναπηρία. Ακολουθεί λεπτομερέστερη ανάρτηση για τη μικρή:



Η δεκάχρονη από την Πάτρα χρειάζεται ειδική διατροφή και ακριβά φάρμακα
Τον δικό της γολγοθά περνάει μια τετραμελής οικογένεια στην Πάτρα, που έχει ένα κοριτσάκι με εγκεφαλική αναπηρία. 
Η μικρή Δαυιδούλα Σταυράκη είναι σήμερα 10 ετών και χρειάζεται ειδική διατροφή, δεν περπατάει, δεν μιλάει και η φαρμακευτική αγωγή της είναι πολύ ακριβή. Παρότι λαμβάνει επίδομα αναπηρίας, αυτό δεν αρκεί, καθώς οι άνεργοι γονείς της πληρώνουν συμμετοχή 10% για τα φάρμακά της και την ειδική διατροφή.
Η μικρή γεννήθηκε υγιέστατη και μέχρι τεσσάρων μηνών τίποτε δεν προμήνυε τον εφιάλτη που θα ερχόταν για την τετραμελή οικογένεια. Οταν άρχισαν οι επιληπτικές κρίσεις, το μωρό εισήχθη αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και η διάγνωση ήταν όγκος αριστερού κροταφικού λοβού (γαγγλιογλοίωμα). 

Ακολούθησε το πρώτο χειρουργείο στο «Αγλαΐα Κυριακού», κατά το οποίο αφαιρέθηκε όγκος. Εως την ηλικία των 8 μηνών δεν είχε κρίσεις, ωστόσο τα προβλήματα επανεμφανίστηκαν με συνέπεια να έχει πολλαπλές επιληπτικές κρίσεις και να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. 

Δυστυχώς, το 2015 ο οργανισμός της δεν ανταποκρινόταν στην αντιεπιληπτική αγωγή και το νοσοκομείο έδωσε το πράσινο φως για να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο Λονδίνο με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής της. Ωστόσο, η βελτίωση δεν ήταν η αναμενόμενη και η μικρή εξακολουθεί να χρειάζεται μεγάλη φροντίδα και προσοχή κάθε στιγμή, για να μη χτυπήσει από τις επιληπτικές κρίσεις. 

Ο πατέρας της Δαυιδούλας Αντώνης Σταυράκης, όπως μας είπε, από το 2012 είναι άνεργος και ψάχνει για εργασία στην Πάτρα. Οσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να προσφέρουν στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας του Αντώνη Σταυράκη στην Τράπεζα Πειραιώς: ΙΒΑΝ GR 48017 11290006129010138323.

ΠΗΓΗ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.