Ετικέτες

30.6.18

Με αστυνομική προστασία το γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα

Αποτέλεσμα εικόνας για Με αστυνομική προστασία το γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα

Σχόλιο: Ο "Γιάννος Σηφακώφ" ο Σλάβος , αισθάνεται αδύναμος. Φυσικά ζητά την συνδρομή της Αστυνομίας! Πως  κατάντησαν οι ταλαίπωροι!
Σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση έχουν βρεθεί μετά την υπογραφή της Συμφωνίας Ζάεφ-Τσίπρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ των Νομών της Μακεδονίας.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του βουλευτή, Γιάννη Σηφάκη από το Νομό Πέλλας όπου σύμφωνα με την ιστοσελίδα pellanews έξω από το γραφείο του οποίου στην Αριδαία παρατάχτηκαν οκτώ άνδρες της ΕΛΑΣ για την προστασία του από πιθανούς διαδηλωτές.Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδας 40 σύλλογοι από την Αλμωπία υπέγραψαν ψήφισμα κατά της πρόσφατης συμφωνίας Ζάεφ-Τσίπρα και το παρέδωσαν στο γραφείο του βουλευτή. Την ημέρα που η Αστυνομία έστειλε την δύναμη των Αστυνομικών να προστατέψουν το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχε προηγηθεί διαδήλωση στην πόλη από όλους αυτούς που διαφωνούν με την συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα το συλλαλητήριο ήταν τεράστιο για τα δεδομένα της πόλης με τους διοργανωτές να προχωρούν στην παράδοση του ψηφίσματος στο γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.