Ετικέτες

30.8.18

30 μέλη ΜΚΟ (!) διακινούσαν μετανάστες στο βόρειο Αιγαίο


Σχόλιο: Θυμάστε την Τασία που ευχαριστούσε δημόσια τις Μ.Κ.Ο?  ίσως κάτι να ήξερε!!! 

Οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από τα τουρκικά παράλια είχαν στήσει 30 μέλη (έξι Ελληνες και 24 αλλοδαποί) Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ), που δρούσε στη Μυτιλήνη από το 2015.Οπως προέκυψε, η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διευκόλυνση της παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια, μέσω των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, παρέχοντας άμεση συνδρομή στα οργανωμένα κυκλώματα παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Από την παράνομη δράση της η εγκληματική οργάνωση απεκόμισε σημαντικά χρηματικά πόσα, το ύψος των οποίων αποτελεί αντικείμενο προσδιορισμού από τις αρμόδιες Αρχές.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να προσδιοριστούν όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητάς της και οι διασυνδέσεις της.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση, ενώ με σχετικά εντάλματα συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη δύο από τους εμπλεκόμενους αλλοδαπούς στις 21 Αυγούστου 2018 και ένας Ελληνας χθες το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.