Ετικέτες

23.9.18

Αθανάσιος και Κυριακή: ας εστιάσουμε αυτές τις ημέρες ΚΑΙ νέες περιπτώσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Ο αδελφός μας Αθανάσιος (θυμηθείτε εδώ) χειρουργείται την Τετάρτη. Τον έχουμε ήδη στην προσευχή μας (υπ' αρ.95), αλλά όπως είναι αυτονόητο χρειάζεται να εστιάσουμε λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες στην δική του περίπτωση.

Η Κυριακή που επίσης είναι πολύ καιρό στην κατάσταση προσευχής (υπ' αρ.15) χρειάζεται επίσης την προσευχή μας, καθώς όλα δείχνουν ότι πλησιάζει στο "τέλος". Ας ευχηθούμε να δεχθεί το έλεος του Κυρίου μας. [ενημέρωση: κοιμήθηκε σήμερα 24/9]

Νέα αιτήματα

Ο Εμμανουήλ πριν δύο εβδομάδες τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και κινδύνεψε η ζωή του. Ευτυχώς χειρουργήθηκε και όλα πήγαν καλά, αλλά έχει πειραχθεί νεύρο που επηρεάζει την κινητικότητα - ευστάθεια του ποδιού του. Ας ευχηθούμε για τον αδερφό μας όλα να πάνε κατ' ευχήν και να αναρρώσει πλήρως.

Ο Σάββας ταλαιπωρείται από κακές συνήθειες και εθισμούς που του έχουν διαλύσει την οικογενειακή ζωή. Ας ευχηθούμε ο Θεός να τον φωτίσει να βρει τον δρόμο του και να επανορθώσει σε όποιο βαθμό μπορεί για τα σφάλματά του.


Ο Ευστάθιος έχει καρκίνο στην καρδιά που δεν δέχεται επέμβαση. Ο Θεός ας τον ελεήσει.

Η Άννα πολύτεκνη έχει προχωρημένο καρκίνο ενδομητρίου και εγχειρίζεται την Παρασκευή. Κι αυτή μας έχει μεγάλη ανάγκη...


Ο Νικόλαος μας ζητά επίσης προσευχή υπέρ υγείας και προστασίας για λίγες μέρες, γιατί στις 10 Οκτωβρίου περιμένει μία σημαντική υπόθεση για αυτόν...

Τέλος, ας προσευχηθούμε για ευόδωσης εργασίας, συμφιλιώσεως και ενώσεως Βασιλείου και Δήμητρας!


Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.