Ετικέτες

11.10.18

Διαμαρτυρία του ιστολογίου «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία» για τη διακοπή της εκπομπής «Γράμματα-Σπουδάματα»

10/10/2018
+Eυλαμπίου και Ευλαμπίας μ., Θεοφίλου Οσ. Ομολ.


Αγαπητοί υπεύθυνοι του 4Ε Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε,

Σας γράφουμε για να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία και απογοήτευσή μας για την αδόκητη διακοπή της εκπομπής «Γράμματα-Σπουδάματα» του Δασκάλου και Θεολόγου κ. Δημήτρη Νατσιού. Η εκπομπή αυτή ήταν από τις καλύτερες και πιο αξιοπρεπείς της Ελληνικής τηλεόρασης και θα ‘πρεπε να νιώθετε τιμή που την προβάλλατε.

Λυπούμεθα ιδιαιτέρως, όχι μόνο για τη διακοπή της αλλά και διότι όπως διαπιστώσαμε, σβήστηκαν από το κανάλι σας στο YouTube και οι όλες εκπομπές του αρχείου! Γιατί να μην έχουμε πρόσβαση στις παλιές εκπομπές;! Τόσο κακό έκαναν οι εν λόγω εκπομπές μέχρι τώρα στο κανάλι σας και στους τηλεθεατές σας;

Ακούσαμε επίσης, ότι σε ανθρώπους που σας τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν, διακαιολογηθήκατε ότι η εκπομπή «έκλεισε τον κύκλο της». Όμως ο κ. Νατσιός έχει διαφορετική γνώμη (δείτε π.χ. ΕΔΩ) και μαζί του συμφωνούμε απόλυτα κι εμείς, οπότε δεν μπορούμε να δεχθούμε επ’ουδενί τέτοια εξήγηση! Η εκπομπή αυτή έκανε μόνο καλό και σας προτείνουμε όχι μόνο να επιστρέψει ο κ. Νατσιός αλλά να του δώσετε κι άλλη εκπομπή που θα έχει αντιαιρετικό περιεχόμενο, προκρίνοντας προς το παρόν την παναίρεση του Οικουμενισμού ως απόλυτα κατεπείγον θέμα!

Ευχαριστούμε για το χρόνο Σας.

Μετά τιμής
Η συντακτική ομάδα του ιστολογίου «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.