Ετικέτες

19.2.19

Ιερέας ζήτησε από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μετανοήσει


Κατήγγειλε τον Κωνσταντίνο Σέλτσα γιατί ψήφισε την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών

Θα καταδιώκει για πάντα τους βουλευτές η ντροπιαστική συμφωνία που υπερψήφισαν στη Βουλή, με την οποία προσέφεραν απλόχερα στα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας μας. Η οργή δεν έχει κοπάσει και τα επεισόδια ανάμεσα σε συριζαίους βουλευτές και πολίτες δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά την προδοτική συμφωνία κατήγγειλε ένας ιερέας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κάλεσε κυβερνητικό βουλευτή να μετανοήσει.

Ολα συνέβησαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Επιμελητήριο Φλώρινας. Ο πατήρ Αναστάσιος, αφού πρώτα ευλόγησε την πίτα, προέτρεψε τον βουλευτή Κωνσταντίνο Σέλτσα σε δημόσια μετάνοια για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας.

Αμάρτημα

«Το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας μας είναι μεγάλο. Σας προτρέπω σε δημόσια μετάνοια και να κάνουμε προσπάθεια όλοι να σώσουμε τη Μακεδονία για να σώσει την υπόλοιπη Ελλάδα. Συγγνώμη για αυτό που κάνω, αλλά η αλήθεια είναι αυτή και πρέπει να λέγεται» είπε στον βουλευτή ο ιερωμένος, με τον ίδιο να απαντά με θράσος, κατηγορώντας τον για τραμπουκισμό.

Προσπαθώντας μάλιστα να διασκεδάσει την αυτονόητη κριτική που δέχτηκε, ο βουλευτής έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον ιερέα ότι στο παρελθόν, έπειτα από συλλαλητήριο, κρέμασε αβγά στην είσοδο του γραφείου του.

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΤΕΤΙΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ...!!!

    ΒΙΝΤΕΟ:
    Νόμοι και Αποφάσεις ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ - Μια Προδοσία δεκαετιών...!
    https://www.youtube.com/watch?v=yRn86ltdEOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.