Ετικέτες

18.5.19

Δημήτριος: έλκος στομάχου και Κωνσταντίνα: μόρφωμα

Αποτέλεσμα εικόνας για περί προσευχής Κλίμαξ


Μην αρνήσαι να προσεύχεσαι για κάποια ψυχή (πού σου το εζήτησε), έστω και αν δεν διαθέτης καρποφόρο προσευχή. Διότι η πίστις εκείνου πού εζήτησε την προσευχή, έσωσε πολλές φορές κι εκείνον που προσευχήθηκε και μάλιστα με συντριβή καρδίας. Μην υπερηφανεύεσαι, εάν προσεύχεσαι για άλλους και εισακούεσαι, διότι η πίστις αυτών ενήργησε, ώστε να εισακουσθή η προσευχή σου. [Κλίμαξ, Λόγος κη΄, 40 -  Περί προσευχής]

Σήμερα μας ζητήθηκε να προσευχηθούμε για τον Δημήτριο, ο οποίος ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από έλκος στομάχου. Έχει ήδη κάνει επέμβαση, αλλά η ταλαιπωρία συνεχίζεται. Ας ευχηθούμε για την όσο το δυνατό γρηγορότερη αποκατάσταση της υγείας του. Να σημειώσουμε ότι είναι νέος άνθρωπος και το πρόβλημα μάλλον έχει αίτιο κληρονομικής φύσεως ή οφείλεται στο ελικοβακτηρίδιο, μιας και ο Δημήτριος ΔΕΝ πίνει. 

Ας βάλουμε στην προσευχή μας και την Κωνσταντίνα, η οποία παρουσιάζει κάτι σαν μόρφωμα στο νεφρό ή το επινεφρίδιο. Το προσεχές διάστημα θα κάνει εξετάσεις, ώστε να διερευνηθεί αν υπάρχει κακοήθεια και κατά πόσο θα πρέπει να προχωρήσει σε επέμβαση ή όχι.

2 σχόλια:

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.