Ετικέτες

14.12.19

Ελένη και Αποστολία, Φωνή, Δημήτριος, Δημήτριος, Ιωάννα και τέκνα: Ζητούν την προσευχή μας...

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή"

Ας μπούμε στη θέση των αδερφών μας, ας φανταστούμε ο δικός μας άνθρωπος να είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα υγείας. Ας πονέσουμε μαζί τους, ας κάνουμε τον πόνο προσευχή και ας αφήσουμε την τελική απόφαση στον Κύριό μας Ιησού Χριστό.

Ἔχοντες οὖν ἀρχιερέα μέγαν διεληλυθότα τοὺς οὐρανούς, Ἰησοῦν τὸν υἱὸν τοῦ Θεοῦ, κρατῶμεν τῆς ὁμολογίας. οὐ γὰρ ἔχομεν ἀρχιερέα μὴ δυνάμενον συμπαθῆσαι ταῖς ἀσθενείαις ἡμῶν, πεπειραμένον δὲ κατὰ πάντα καθ᾿ ὁμοιότητα χωρὶς ἁμαρτίας. προσερχώμεθα οὖν μετὰ παῤῥησίας τῷ θρόνῳ τῆς χάριτος, ἵνα λάβωμεν ἔλεον καὶ χάριν εὕρωμεν εἰς εὔκαιρον βοήθειαν. (Εβρ. 4,14-16)


Ελένη: ηλικιωμένη που πριν λίγες ημέρες έσπασε το ισχίο (είναι η μητέρα της Αποστολίας που βρίσκεται στην κατάσταση προσευχής, υπ' αρ.2). Θα εγχειριστεί την Τετάρτη πρώτα ο Θεός. Πάνω από όλα εύχεστε για την ψυχή της μιας και ο Θεός της έχει ήδη δώσει αρκετά έτη ζωής (95...). Πιστεύει στον Θεό και έχει κάνει τόσα χρόνια τον προσωπικό της αγώνα. Εύχεστε και για την κόρη της Αποστολία ("πρώην" κακρινοπαθής) η οποία στέκεται στο πλευρό της στο νοσοκομείο αγόγγυστα και χωρίς να υπολογίζει την επιβάρυνση της δικής της υγείας, την κούραση ή την επικινδυνότητα να βρίσκεται πολλές ώρες στο νοσοκομείο...

Φωνή: μητέρα μικρού παιδιού (είναι μόνης της), που έκανε πριν λίγες μέρες επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το στήθος της.

Δημήτριος: καρκινοπαθής (τον είχαμε παλαιότερα στην κατάσταση προσευχής και τον επαναφέρουμε).

Δημήτριος: κι αυτός καρκινοπαθής που έκανε επέμβαση εχτές.

Ιωάννα μετά των τέκνων της Ελευθερίου, Κωνσταντίνου και Μαρουσώς


Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.