Ετικέτες

17.3.20

Μητσοτάκης: Είμαστε σε πόλεμο μ' έναν εχθρό που είναι αόρατος, αλλά όχι ανίκητος... Οι Έλληνες θα βγούμε και πάλι νικητές

Σχόλιο: Πόσο δίκιο έχεις Πρωθυπουργέ (και εσύ Έλληνα που συμφωνείς μαζί του)! 
"Είμαστε σε πόλεμο με έναν εχθρό που είναι αόρατος, αλλά δεν είναι ανίκητος... Οι Έλληνες θα βγούμε και πάλι νικητές." 
Ο εχθρός έχει έναν Ιατρό, τον Ιατρό των ψυχών μας, τον Κύριό μας Ιησού Χριστό. Αυτόν δεν μπορείς να τον "κλείσεις" ούτε να τον ελέγξεις. Αν του πεις να σταθεί μακριά, θα σταθεί μακριά, θα σεβαστεί την ελευθερία σου (όπως και της συντριπτικής ΔΥΣΤΥΧΩΣ πλειονότητας του λαού). Αν η Ελλάδα δεν ξεκινήσει να πέφτει στα γόνατα και να παρακαλά τον Θεό, αν δεν κάνουμε λιτανείες, αν δεν ανοίξουμε τις Εκκλησίες, αν δεν εξομολογηθούμε τις αμαρτίες μας, αν δεν νηστέψουμε, αν δεν μετανοήσουμε, θα τρίβουμε τα μάτια μας. Ο εχθρός θα νικηθεί μόνο αν πιστέψουμε ότι ο Κύριός μας είναι η ΖΩΗ και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ, οι Έλληνες θα βγούμε νικητές μόνο αν βάλουμε στην κεφαλή μας τον Χριστό. Αν διάβαζες λίγη Παλαιά Διαθήκη θα τα γνώριζες αυτά.... Αν διάβαζες το Ευαγγέλιο θα φωτιζόταν το μυαλό σου.
Μήνυμα για τον κορωνοϊό απηύθυνε στους πολίτες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμα της Τρίτης. Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «πόλεμο, με έναν εχθρό αόρατο και ύπουλο», ενώ εξήγγειλε μέτρα για την στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.