Ετικέτες

26.3.20

Προσωπική εκτίμηση για τον κορωναϊό

Αποτέλεσμα εικόνας για κορωνοϊός

Οι απόψεις διίστανται σχετικά με το πόσο επικίνδυνος είναι ο νέος κορωνοϊός. Υπάρχουν αδερφοί μας (μεταξύ των οποίων και επιστήμονες ιατροί) που πιστεύουν ότι είναι λιγότερο επικίνδυνος από τη γρίπη,  υπάρχουν όμως και αυτοί που διαφωνούν. Εγώ ανήκω στους δεύτερους με δεδομένο ότι οι αριθμοί που μαθαίνουμε για τις άλλες χώρες είναι αληθινοί (κρατώ μια ισχυρή επιφύλαξη ότι μπορεί να αλλοιώνονται οι αριθμοί προς τα πάνω με ευνόητους στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά σε αυτή τη φάση δεν θέλω να συμπεριφερθώ ως συνομωσιολόγος - ενδείξεις υπάρχουν μεν, αλλά θα είναι δύσκολο να βρούμε αποδείξεις... - Αυτό ίσως συζητηθεί σε μελλοντικό μου άρθρο). 

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι έχουμε μεν λίγα κρούσματα και λίγους θανάτους ακόμα, αλλά:

1. Τα κρούσματα είναι λίγα γιατί δεν γίνονται πολλοί έλεγχοι. Προκειμένου να κάνεις το τεστ σε ταλαιπωρούν, είτε σε αποτρέπουν είτε αν πας στο νοσοκομείο κινδυνεύεις να κολλήσεις, γιατί σε βάζουν στον ίδιο χώρο με αρκετά άλλα υποψήφια κρούσματα και για πολλή ώρα αναμονής π.χ. 11 ώρες (έχω προσωπική εμπειρία πριν 7 μέρες...). Γιατρός μου είπε σχετικά: "Τα ίδια λάθη έκαναν και στην Ιταλία". Πάντως ακόμα και στην επίσημη ανακοίνωση του κ. Τσιόδρα τα πραγματικά κρούσματα περιμένουν να είναι τουλάχιστον 10 φορές περισσότερα σε σχέση με τα επιβεβαιωμένα.

2. Οι θάνατοι είναι ακόμα λίγοι, αλλά το ίδιο ήταν και στη Γαλλία στην πρώτη φάση. Μία χονδροειδής στατιστική εκτίμηση είναι ότι σε 2 εβδομάδες θα έχουμε φτάσει κι εμείς τα 1000 θύματα. Το συμπέρασμα βγαίνει στατιστικά παρατηρώντας κυρίως τα δεδομένα στις νότιες χώρες της Ευρώπης (Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία). Αν μάλιστα καταρρεύσει το σύστημα υγείας μας νωρίτερα, δυστυχώς θα ακολουθήσουμε πιο ταχεία αύξηση όπως της Ισπανίας και της Ιταλίας. Μακάρι να διαψευστώ... Θα το γνωρίζουμε την τελευταία εβδομάδα της Σαρακοστής... πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

3. Περιμένουμε την επέμβαση του Θεού όλοι μας, αλλά η αποστασία του συνόλου του Ελληνικού λαού, η ύβρις και η βλασφημία, φοβάμαι ότι μπορούν να αλλάξουν και να μετατραπούν σε μετάνοια μόνο με πόνο και κάτι μου λέει ότι θα συμβεί κάτι επιπρόσθετο πέρα από τον πόνο των θυμάτων από τον κορωναϊό. Επαναλαμβάνω... μακάρι να διαψευστώ...

Γεώργιος
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.