Ετικέτες

13.4.20

Εκκλησίες: Σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα περιστατικά σε Κουκάκι, Κέρκυρα

Μακάριοι οι δεδιωγμένοι ένεκεν δικαιοσύνης… Χαίρετε και αγαλλιάσθε ...


Σχόλιο: Στηρίζουμε τους ιερείς που διώκονται. Δεν τους αφήνουμε μόνους. Αν χρειαστεί, θα πρέπει να βάλουμε το χέρι μας στην τσέπη και να τους συμπαρασταθούμε έμπρακτα. 

Πού θα τα βρούμε; θα με ρωτήσετε εύλογα... 

Μα φυσικά, τα λεφτά που θα ρίχναμε στο παγκάρι για κεράκι ή  στον δίσκο από τα οποία παίρνουν ποσοστό η Αρχιεπισκοπή και οι Μητροπόλεις, θα τα κάνουμε ελεημοσύνη δίνοντάς τα στους άξιους ιερείς μας.  Η Αρχιεπισκοπή και οι Μητροπόλεις από τη στιγμή που είναι τόσο πειθήνιοι, θα βρουν χρήματα από εκείνους που υπηρετούν, όχι πάντως από εμάς, που και μας εγκατέλειψαν και μας εμπαίζουν κι από πάνω, ότι π.χ. θα τελειώσει γρήγορα, θα κάνουμε ανάσταση όλοι μαζί 39 μέρες μετά το Πάσχα (στην Απόδοση) - εκτός κι αν εννοούν του έτους 2021...

Καλά θα με ξαναρωτήσετε... στηρίζετε τους εγκληματίες που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία; 

Μα εμείς πιστεύουμε ότι το σώμα και το αίμα του Κυρίου μας όχι απλά δεν μας μολύνει αλλά επιπλέον μας σώζει κυρίως ψυχικά, αλλά και σωματικά (αν κρίνει ο Κύριος). Και οι ιερείς που ήταν "απείθαρχοι" και οι λαϊκοί που κοινώνησαν αυτές τις μέρες είναι συνεπείς με την πίστη τους. Οι υπόλοιποι, δηλ. σχεδόν όλοι οι αρχιερείς, πολλοί "υπάκουοι" ιερείς, μασώνοι πολιτικοί, χλιαροί ή φοβισμένοι χριστιανοί κ.α. θα πρέπει να αποφασίσουν σε ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ πιστεύουν και αν δεν πιστεύουν στον Κύριο Ιησού Χριστό ως Υιό του Θεού να σταματήσουν να Τον εμπαίζουν. Γιατί το να βλασφημίσεις τον Θεό, ιδιαίτερα όταν έχεις επίγνωση, μπορεί να οδηγήσει σε άμεση και μη αναστρέψιμη τιμωρία σαν αυτή που βρήκε τον Ανανία και τη Σαπφείρα (βλ. Πράξεις Αποστόλων ε΄ 1-11). Οι τιμωρίες όμως βρίσκουν την κατάλληλη στιγμή και τους "εξουσιαστές" (π.χ. βλ. Έξοδος, κεφ. 7-12, κυρίως το 12...) και ενίοτε ακόμα και τους βλάσφημους αθέους κάθε λογής οι οποίοι δεν σέβονται ούτε την πίστη των συνανθρώπων τους ούτε την παντοδυναμία του Θεού (π.χ. βλ. την ταινία "το Θαύμα")... Ίδωμεν...


Ακολουθεί η είδηση:

Δικογραφίες σχηματίστηκαν σχετικά με τα περιστατικά που παρατηρήθηκαν σε εκκλησίες στο Κουκάκι και την Κέρκυρα, όπου ιερείς προσέφεραν τη Θεία Κοινωνία σε πιστούς παρά την απαγόρευση και τις αντίθετες οδηγίες της Ιεράς Συνόδου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Βαγγέλης Ιωαννίδης έχει σχηματίσει δικογραφία για το περιστατικό στο Κουκάκι, όπως έχει σχηματίσει και ο Εισαγγελέας Κέρκυρας Διονύσιος Λαμπρίδης.

Εισαγγελικοί κύκλοι δεν αποκλείουν και την αυτόφωρη διαδικασία.

Νωρίτερα, την παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μετάτα περιστατικά σε εκκλησίες στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα, την ώρα που η Αρχιεπισκοπή Αθηνών τονίζει πως οι υποδείξεις των αρμόδιων αρχών της Πολιτείας πρέπει να τηρούνται πιστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.