Ετικέτες

13.5.20

Σοβαρή καταγγελία

Κοροναϊός : Συναγερμός μετά το πρώτο κρούσμα - Αυτά είναι τα 13 ...

Δυστυχώς υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες ότι ασθενείς με χρόνιες παθήσεις τους βάζουν ή τους εξετάζουν μαζί με ασθενείς που πάσχουν από covid-19 ή διερευνώνται ως υποψήφια κρούσματα. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι όλοι ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλο, κανένας δεν είναι υπεύθυνος. Κανένας συντονισμός δεν υπάρχει κτλ. 

(δεν ξέρω για πόσο θα υπάρχει η ανάρτηση στο φατσοβιβλίο...)

Αυτός είναι ο λόγος που πριν από 2 μήνες όταν κι εγώ πέρασα με δικό μου άνθρωπο δύο φορές την πόρτα του νοσοκομείου, βλέποντας το μπάχαλο που επικρατούσε, ήμουν σίγουρος ότι θα είχαμε εκατόμβη νεκρών στην Ελλάδα. Τελικά, την γλιτώσαμε φτηνά και πάρτε όποιο σενάριο θέλετε και σας αρέσει:


1ο σενάριο: Ο Θεός για τους δικούς του λόγους μας προστάτευσε. Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο για μένα, διότι τότε που ξεκίνησε η όλη διαδικασία που το έλεγε ένας ευλαβής μοναχός κι εγώ τότε δεν τον πίστευα, όχι γιατί δεν πιστεύω στη δύναμη του Θεού, αλλά γιατί δεν μπορούσα να αντιληφθώ ότι ο Θεός μας αγαπάει τόσο πολύ ακόμα και όταν τον προδίδουμε, τον υβρίζουμε και τον βλασφημούμε...

2ο σενάριο: Σύμφωνα με μια επιδημιολογική έρευνα, οι χώρες που συμμετείχαν σε εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού για φυματίωση είναι πρακτικά καλυμμένες και οι κάτοικοί τους δεν ασθενούν... (δείτε: εδώ)

3ο σενάριο: Οι συνωμοσιολόγοι έχουν δίκιο... δεν υπάρχει κορωνοϊός, αλλά είναι κοροϊδοϊός. Κάποιοι μας δουλεύουν χρησιμοποιώντας μαριονέτες πολιτικούς και δημοσιογράφους, για να πετύχουν τα σκοτεινά σχέδιά τους: περιορισμό ελευθεριών, τσιπάρισμα κ.α.

Το σενάριο ότι πήραμε νωρίς τα μέτρα ΔΕΝ το δέχομαι, διότι αν είναι έτσι, θα πρέπει σύντομα να πεθαίνουμε σαν τα κοτόπουλα... τώρα που έχουμε τόσο συνωστισμό σε μάρκετ (που δεν σταμάτησε και ποτέ, η αλήθεια να λέγεται...), σε μέσα μεταφοράς, σε υπηρεσίες π.χ. ΔΕΗ κ.α., σε πάρκα, σε παραλίες κτλ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.