Ετικέτες

25.5.20

Γερμανός Καθηγητής Επιδημιολογίας: μιλά για τον κορωνοϊό, τα μέτρα, τη χρήση μάσκας, τους πολιτικούς, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κ.α.

Σχόλιο: Αναρτούμε ξανά το βίντεο με τον Γερμανό καθηγητή Επιδημιολογίας, ώστε να το δουν όσοι το προσπέρασαν (το είχαμε αναρτήσει στις 14/5 εδώ). Μιλάει ένας γνήσιος επιστήμονας, όχι κάποιος συνωμοσιολόγος. Ασκεί σωστή κι εποικοδομητική κριτική. Μεταξύ άλλων, τονίζει ότι έτσι όπως γίνεται η χρήση μάσκας όχι απλά δεν βοηθά, αλλά δημιουργεί πρόσθετους κινδύνους. 
Όλοι μας έχουμε δει ανθρώπους που περπατάνε σε εξωτερικό κι ανοιχτό χώρο και φορούν συνεχώς μάσκα. Η μάσκα συγκεντρώνει βακτήρια και ιούς και δεν επιτρέπει τη σωστή κυκλοφορία του αέρα. Μάλιστα πολλοί τη φορούν με λάθος τρόπο, μια τη βάζουν, μια τη βγάζουν, άλλοι τη φορούν με τη μύτη έξω, άλλοι κάτω από το πηγούνι, άλλοι την αγγίζουν όλη την ώρα κτλ. Αυτό είναι όχι μόνο κοροϊδία, αλλά κι εγκυμονεί πραγματικό κίνδυνο μόλυνσης...
Ο Καθηγητής  Μικροβιολογίας και Επιδημιολογίας κ. Sucharit Bakhdi σε μια πλούσια συνέντευξη στον αυστριακό δημοσιογράφο Ferdinand Wegscheider μιλά για την κρίση του κορωνοϊού, τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπισή του, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και πολλά άλλα.
Αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο απόσπασμα από το 30ο έως το 40ο λεπτό στο οποίο ο Καθηγητής επεξηγεί απλά και κατανοητά την λογική των εμβολίων για την πρόληψη ασθενειών ενώ κάνει είναι έντονα αρνητικός στην επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό όπως αυτό ήδη προτείνεται από κάποιους κύκλους διεθνώς.

Οι ελληνικοί υπότιτλοι ενεργοποιούνται πατώντας το κουμπί αριστερά από τις ρυθμίσεις.
Σχόλιο: είχε ξαναδημοσιευτεί στο ιστολόγιο μας στις 14/5 https://ellasnafs.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.