Ετικέτες

13.8.20

Υπέρ θείας βοηθείας: Παναγιώτου, Μαρίας, Παναγιώτου και Σοφίας, Βασιλείου και Στυλιανής-Χρυσούλας. Υπέρ αναπαύσεως: Δημητρίου, Ιωάννου και ΚαλλιόπηςΚαλή Παναγία να έχουμε. Οι παρακλήσεις σήμερα 13/8 ολοκληρώθηκαν (με το νέο εορτολόγιο), αλλά από αύριο 14/8  (1/8 με το παλαιό εορτολόγιο) η σκυτάλη δίνεται στο Άγιον Όρος! Επίσης, κι εμείς ας μην ξεχνάμε να κάνουμε κάποια παράκληση στην Παναγία ή σε Αγίους της επιλογής μας, όποτε βρίσκουμε χρόνο και διάθεση... Τους έχουμε τόση ανάγκη... Μπορεί να είμαστε βουτηγμένοι στα πάθη και τις αμαρτίες, αλλά αξίζει να απευθυνόμαστε στους Αγίους μας. Αυτοί είναι καθαροί και εισακούονται πιο εύκολα!

Ας βάζουμε και τους αδερφούς μας που ζητούν τη συμβολή μας μέσω της ιδιωτικής προσευχής μας:


Υπέρ θείας βοηθείας Μαρίας: πρόσφατα χειρουργήθηκε λόγω καρκίνου και περιμένει τη βιοψία, η οποία θα κρίνει το θεραπευτικό σχήμα που θα ακολουθηθεί.

Υπέρ θείας βοηθείας Παναγιώτου: σοβαρό πρόβλημα στα μάτια του.  

Υπέρ φωτισμού Παναγιώτου και Σοφίας: Μεγάλη δυσκολία. Να τους φωτίσει ο Θεός να πάρουν τις σωστές και ωφέλιμες αποφάσεις. 

Υπέρ Υγείας, Φωτίσεως και Ενώσεως: 
Βασιλείου και Στυλιανής-Χρυσούλας.


Τέλος, ας μνημονεύουμε τους κεκοιμημένους. Ιδιαίτερα ωφέλιμο είναι να διαβάζουμε ένα κάθισμα ή έστω έναν ψαλμό από το ψαλτήρι, αν δεν έχουμε περισσότερο χρόνο.


Ας προσθέσουμε: υπέρ αναπαύσεως Δημητρίου, 17 ετών (τροχαίο με μηχανάκι)
και Ιωάννου και Καλλιόπης (νέο ζευγάρι που πνίγηκαν στις πλημμύρες στην Εύβοια) 


Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.