Ετικέτες

26.9.20

Υπέρ θείας βοηθείας Ευαγγέλου και μητέρας του, Χρήστου και Αναστασίου (τζόγος) και υπέρ αναπαύσεως Ειρήνης (τροχαίο)

 


Δεν προλάβαμε να βάλουμε κάποια ονόματα και ήρθαν κι άλλα. Ο πόνος είναι πολύς, τα ονόματα ατελείωτα. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε.

Ο Ευάγγελος (υπ' αρ. 6 στην κατάσταση προσευχής) παρουσιάζει επιπλοκές στην υγεία του και η διερεύνηση που γίνεται εδώ και καιρό δεν έχει δείξει τα αίτια. Έχει αρκετά επιβαρυμένη κατάσταση και η μαμά του που στέκεται δίπλα του αγόγγυστα (δικός μας άνθρωπος) μας παρακαλεί να βοηθήσουμε κι εμείς με την προσευχή μας. Ας μην την εγκαταλείψουμε. (σημείωση: η μητέρα του βρίσκεται στην κατάσταση προσευχής σε θέση που να μην δείχνω τη σύνδεσή τους)

Μαζί με τον Χρήστο που είχαμε βάλει πρόσφατα στην κατάσταση προσευχής (υπ' αρ. 109) θα ήθελα να προσθέσουμε και τον Αναστάσιο. Το πάθος του τζόγου είναι ένα πολύ καταστροφικό πάθος τόσο για τον "ασθενή" όσο και για το περιβάλλον του. Ο εθισμός είναι σχεδόν αδύνατο να ξεπεραστεί και ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να ξανακυλήσει. Φυσικά τα αδύνατα για τους ανθρώπους είναι δυνατά για τον Θεό. Γι' αυτό και χρειάζεται η προσευχή μας. Κατανοώ ότι πολλοί που δεν το έχουν ζήσει στο περιβάλλον τους ίσως να μην έχουν την όρεξη να προσευχηθούν για τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων. Αν δεν το κάνετε γι' αυτούς, κάνετέ το για τους δικούς τους που υποφέρουν από το πάθος αυτό.

Είναι πάντως να απορεί κάποιος με την υποκρισία των εκάστοτε εξουσιαστών - κυβερνώντων. Κόπτονται να μας σώσουν από τον κορωνοϊό, αλλά για τον ΤΖΟΓΟΪΟ ούτε λόγος... ας καταστρέφονται οικογένειες... ΟΠΑΠ, Καζίνο και τόσο άλλα τζογομάγαζα αφήνονται να σκοτώνουν ψυχές... Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... 

Υπέρ αναπαύσεως

Να εύχεστε υπέρ αναπαύσεως της δούλης του Θεού Ειρήνης, 35 ετών. Κατέληξε εχθές (τροχαίο ατύχημα) αφήνοντας τρία παιδιά ορφανά από μητέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.