Ετικέτες

15.11.20

Υπέρ υγείας και θείας βοηθείας: Αμβροσίου και Ιερωνύμου αρχιερέων και Δημητρίου, Μαγδαληνής, Κωνσταντίνας, Βασιλικής, Αγγελικής, Φιλίππου, Ιωάννου και Αχιλλέως


Υπέρ υγείας και θείας βοηθείας: Αμβροσίου αρχιερέως (πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας), Ιερωνύμου αρχιερέως (Καλαβρύτων και Αιγιαλείας) και λοιπών ιεραρχών.

Υπέρ υγείας και θείας φωτίσεως: Δημητρίου, Μαγδαληνής, Κωνσταντίνας, Βασιλικής, Αγγελικής, Φιλίππου, Ιωάννου και Αχιλλέως.

Ας προσθέσουμε στην κατάσταση υπέρ αναπαύσεως και τον Μητροπολίτη Λαγκαδά Ιωάννη

https://www.orthodoxianewsagency.gr/epikairotita/ektakto-ekoimithi-o-mitropolitis-lagkada-ioannis/

Η αλήθεια είναι ότι στενοχώρησε πολλούς χριστιανούς με τη στάση του σε σημαντικά θέματα της Εκκλησίας, αλλά και με δηλώσεις του. Πλέον βρίσκεται όμως στα χέρια του Δίκαιου Κριτή και δεν είναι δική μας δουλειά να τον κρίνουμε. Ο Κύριος ξέρει, ο Κύριος θα αποφασίσει. Ας πούμε λοιπόν ένα Κύριε Ελέησον και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα στο αλάνθαστο κριτήριο του Κυρίου μας.

Θα ήθελα να τονίσω ξανά ότι όλα αυτά συμβαίνουν τώρα που έκλεισαν οι εκκλησίες... Κανείς δεν έχει πλέον να πει ότι κόλλησαν από τον κόσμο κτλ. Μάλιστα σχετικά με τους συνοδικούς που κόλλησαν λέγεται ότι έγινε κατά τη διάρκεια γεύματος.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.