Ετικέτες

1.5.21

Πρόσφατα αιτήματα προσευχής 1/5-7/5/21

 

[τελευταία ενημέρωση: 5/5/21, 23:10]

 

Έχουμε πόλεμο και χρειαζόμαστε στρατιώτες! Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε αυτόν τον πόλεμο δεν κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε από σφαίρες, αντίθετα κερδίζουμε πόντους μήπως και καταφέρουμε να μπούμε στη Βασιλεία του Κυρίου πάντα με τη χάρη Του και όχι με τη δική μας προσωπική προσπάθεια... Ο Κύριος βλέπει τη διάθεση μας και μας δίνει την χάρη Του που σε άλλους μετατρέπει το ένα τάλαντο σε δύο, σε άλλους 5, σε άλλους 10... Διάθεση λοιπόν... Την έχουμε;


5/5

Υπέρ υγείας

Σοφίας: δικός μας άνθρωπος που κόλλησε κορωνοϊό

Αγγελικής: μας το ζήτησε μέλος της ομάδας μας (δεν δόθηκαν λεπτομέρειες)

Καλλιρόης: πέρασε κορωνοϊό, αλλά δεν έχει αναρρώσει και ίσως κάνει επιπλοκή

--------------------------------

Ιωάννης - Άγγελος και Μαρία: Και τα δύο παιδάκια, στην πιο τρυφερή ηλικία των 4 και 8 περίπου αντιστοίχως ετών, έχουν διαγνωσθεί με διαβήτη και υπομένουν το μαρτύριο της συνεχούς αιμοληψίας κάθε δύο ώρες. Οι μητέρες (Αικατερίνη και Δήμητρα) είναι ηρωίδες, που όμως χρειάζονται και τη δική μας προσευχή για να συνεχίσουν το θυσιαστικό τους αγώνα για τα αγγελούδια τους.


Επίσης, ο Δημήτριος πάσχει από κορωνοϊό (η σύζυγός του: Αναστασία)


Υπέρ αναπαύσεως

Ανδρέα (1ος Κύπριος που εμβολιάστηκε τον Δεκ. 2020)

Γεωργίου (ιατρός του Αγίου Παϊσίου, κλικ εδώ)



4/5

Υπέρ υγείας

Γρηγορίου: σοβαρά με κορωνοϊό


3/5

Υπέρ υγείας

Δημητρίου: είναι σοβαρά με κορωνοϊό. Είναι δύσκολα και χρειάζεται πολλή προσευχή. Είναι στενός φίλος μέλους μας και μας ζητά να κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορεί ο καθένας.

Μιχαήλ: ο γιος του Δημητρίου, εχθές έκανε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. 


Υπέρ αναπαύσεως

Σοφίας: ήταν η γιαγιά μέλους της ομάδας μας. Κοιμήθηκε ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε κάνει το "τσιμπηματάκι". Τυχαίο ή μήπως όχι;

Εἶναι ἀπαράδεκτο ἰατρικῶς νά πεθαίνουν ἄνθρωποι ἀπό τσιμπηματάκια'' (Τάδε ἔφη Μοντενιέ. Γάλλος ἀκαδημαϊκός βραβευμένος μέ Nobel γιά τίς ἔρευνές του πάνω στό AIDS)

Χρήστου: κοιμήθηκε πριν 2-3 μήνες λόγω κορωνοϊού. Ήταν πολύ πιστός άνθρωπος και ο Θεός επέλεξε να τον πάρει κοντά Του. Όπως μου είπε ένας μοναχός σημασία δεν έχει πώς φεύγει κανείς από αυτόν τον κόσμο (όσο άσχημο να φαίνεται σε εμάς τους κοσμικούς), σημασία έχει πού πάει κανείς!


2/5

Υπέρ υγείας

Πασχάλη: μόλις 39 ετών σε πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω κορωνοϊού. Μόνο με θαύμα θα ζήσει...

Ευαγγελίας: νοσηλεύεται με κορωνοϊό.

Θεοφάνη: πατέρας μέλους της ομάδας μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε το αντίστροφο... Έκανε το γνωστό "τσιμπηματάκι" και μετά από 2 εβδομάδες έπαθε εγκεφαλικό. Αυτό μας δείχνει ότι το τσιμπηματάκι δεν είναι πανάκεια. Μπορεί να προστατεύει από τον κορωνοϊό, αλλά μπορεί να επιφέρει σοβαρές παρενέργειες ή και το θάνατο! (και ακόμα δεν γνωρίζουμε τί προκαλεί μακροπρόθεσμα...)

Υπέρ αναπαύσεως

Γεωργίου: Ήταν στην κατάσταση υπέρ υγείας (υπ' αρ.135) εδώ και κάποιες εβδομάδες. Βρισκόταν στην εντατική λόγω επιπλοκής του διαβήτη. Δυστυχώς πήρε μικρόβιο και τελικά κοιμήθηκε.

Κωνσταντίνου: Κοιμήθηκε, αλλά και αυτός είχε κάνει το εμβόλιο πριν από 2 ημέρες!

Σχόλιο: Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε ακούσει για αρκετές παρενέργειες (κώμα για μία ώρα, ξαφνική κατάρρευση και χάσιμο των αισθήσεων, πυρετό και κόπωση για κάποιες ημέρες), αλλά και θανάτους μετά από το τσιμπηματάκι. Έχουμε ενημερωθεί για άλλους τρεις θανάτους από τον κύκλο γνωστών μας (αλλά δεν ξέρουμε τα ονόματα ακόμα). Πάντως αν συνεχιστεί έτσι η συχνότητα των παρενεργειών και θανάτων μετά από το τσιμπηματάκι, θα  πλησιάσει (ή θα ξεπεράσει) τη συχνότητα σοβαρών παρενεργειών ή τους θανάτους από κορωνοϊο. Κάτι σαν: "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"... Απλά στη μια περίπτωση αφήνουμε την ελπίδα μας στον Θεό (και προσέχουμε όσο είναι εφικτό να μην κολλήσουμε ή αν κολλήσουμε σε συνεννόηση με τον οικογενειακό γιατρό παίρνουμε έγκαιρα αγωγή για να μην φτάσουμε στο νοσοκομείο...), ενώ στην άλλη περίπτωση αφήνουμε την τύχη μας στην επιστήμη και εμπιστευόμαστε τις φαρμακευτικές, τους πολιτικούς και τα Μ.Μ.Ε.... Διαλέγετε και παίρνετε...

1/5

Ο Αντώνιος (55 χρονών) εισήχθη στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Είναι διαβητικός, αυτό είναι το ανησυχητικό. Επίσης, άλλα δύο ονόματα ιερέων με την ίδια ασθένεια: π. Αλέξανδρος και π. Εμμανουήλ.

Υπέρ υγείας

π. Αλεξάνδρου
π. Εμμανουήλ
Αντωνίου

Θα ήθελα να προσθέσουμε στην προσευχή μας μια Αφρικανή κοπέλα 19 ετών, ορφανή από πατέρα, λέγεται Carole (Καρόλ), επικοινωνεί το τελευταίο διάστημα με το ιστολόγιο. Αυτή τη στιγμή η μητέρα της έπαθε έμφραγμα και πεθαίνει (σύμφωνα με τα λεγόμενά της). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ. Είναι παπική, αλλά ίσως αν θέλει ο Θεός να της δώσει την ευκαιρία να σώσει την ψυχή της. Υπάρχουν και άλλα που δεν θέλω να δημοσιεύσω.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι αληθινή περίπτωση. Μπορεί να υπάρχει μια προσπάθεια εξαπάτησης. Αν είναι αληθινή όμως ΔΕΝ θα ήθελα να πάρω την ευθύνη. Ούτως ή άλλως δεν σας ζητώ χρήματα, αλλά λίγα λεπτά προσευχής. Ο Κύριος ξέρει τις λεπτομέρειες...

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΟΝΟ προσευχή με κομποσκοίνι. ΔΕΝ μπορούμε να δώσουμε το όνομα σε ιερέα, αφού δεν είναι ορθόδοξη. 

Υπέρ Αναπαύσεως

Αντωνίου
Ελένης

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

1 σχόλιο:

  1. Υπέρ υγείας Πέτρου
    Είναι με βαρειά κρανίοεγκεφαλική κάκωση στην εντατική του ΚΑΤ εδώ και πενήντα ημέρες παρουσιάζοντας αναπνευστικές λοιμώξεις και δεν έχει ξυπνήσει να επικοινωνήσει με το περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.