Ετικέτες

16.10.23

Οι Διεθνείς Οργανισμοί υποθάλπουν τη διαφθορά των παιδιών

                            

Με χειρότερη την ανοχή τους στη παιδεραστία.
Η απευαισθητοποίηση των παιδιών στις παρεκκλίνουσες σεξουαλικές πρακτικές, όπως πραγματοποιείται μέσα από τη σχολική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, δεν είναι άλλο από την προετοιμασία τους για να προχωρήσουν και στις παρεκκλίσεις, με μεγαλύτερο το κίνδυνο αποδοχής της παιδεραστίας.
Από τη Janet Levy,
Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι οι άνθρωποι έχουν σεξουαλική αυτοσυνειδησία από τη γέννησή τους; Ότι τα παιδιά θα πρέπει να γνωρίζουν για τον αυνανισμό από τα 0-4 χρόνια και για τις αγκαλιές, τα φιλιά και τη σεξουαλική συμπεριφορά από τα 5 ως τα 9 τους χρόνια; Ή ότι τα παιδιά ηλικίας 9-12 ετών θα πρέπει να γνωρίζουν για τη σεξουαλική έλξη, τη διέγερση και τη χρήση πορνογραφίας, αφού μέχρι τότε είναι ήδη έτοιμα για την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία;

Εφόσον η απάντησή σας σε όλα τα παραπάνω είναι ένα φορτισμένο, κατηγορηματικό ΟΧΙ έχετε δίκιο που ανησυχείτε. Προκειμένου η παγκοσμιοποιητική ατζέντα να ανατρέψει τον δυτικό και χριστιανικό πολιτισμό χτυπά τα πιο ευάλωτα μέλη μας. Μήπως υπάρχει σχέδιο διαφθοράς των παιδιών, προώθησης της πορνογραφίας και ομαλοποίησης της παιδεραστίας με τη συμμετοχή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του ΟΗΕ ως μέρος της Ατζέντας 2030;

Η πιθανότητα υπάρχει. Το 2019, σε μια συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, WEF υπέγραψε τη Σύμπραξη ΟΗΕ-Φόρουμ για να επιταχύνει την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων των στόχων της για την εκπαίδευση και την υγεία, αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με το τι περιλαμβάνει αυτή η συμφωνία δεν είναι ξεκαθαρισμένες.

Υπό το πρόσχημα της μέριμνας για τα δικαιώματα, τις ανάγκες και την υγεία των παιδιών, αυτοί οι οργανισμοί ενθαρρύνουν τα σχολικά συστήματα να ενσωματώνουν προγράμματα γεμάτα σεξουαλικό περιεχόμενο. Για να απομακρύνουν τους γονείς από τα πράγματα, καμουφλάρουν την πρόθεσή τους ως «δέσμευση» για την προστασία των «σεξουαλικών δικαιωμάτων» των ανηλίκων. Έτσι, τα σχολεία ενδέχεται να μην ενημερώνουν τους γονείς ότι το παιδί τους εκτίθεται σε σεξουαλικό περιεχόμενο, παρακολουθεί μια drag queen hour ή ότι του δίνουν συμβουλές για αλλαγή φύλου.

Αυτή η έκθεση προετοιμάζει τα παιδιά για πιθανή μελλοντική σεξουαλική εκμετάλλευση, γεμίζοντας το μυαλό τους με ιδέες και συναισθήματα που είναι πολύ μικρά για να κατανοήσουν. Μέσα από πλύση εγκεφάλου και σύγχυση, μπορεί να φτάσουν να συναινέσουν σε δραστηριότητες που οι γονείς τους έχουν πει να απορρίπτουν. Οι ειδικοί λένε ότι τα σχολικά προγράμματα είναι επικίνδυνα να ομαλοποιήσουν την παιδεραστία στο όνομα της «παιδικής απελευθέρωσης» και μπορεί να λειτουργούν ως μια ύπουλη εξοικείωση του παιδιού.

Ο ρόλος του ΟΗΕ και των οργανώσεών του στην προώθηση της παγκόσμιας ελιτιστικής ατζέντας είναι πλέον γνωστός. Λιγότερο γνωστή είναι η γενική προσπάθειά τους να προωθήσουν διεστραμμένες ιδέες για την παιδική σεξουαλικότητα, οι οποίες καλύπτονται από αμφίβολες, πολιτικά κατευθυνόμενες ακαδημαϊκές μελέτες. Το 2018, ο Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) δημοσίευσε την International Technical Guidance on Sexuality Education: An Evidence-Informed Approach, δηλ. τη Διεθνή Τεχνική Καθοδήγηση για τη Σεξουαλική Εκπαίδευση: Μια Προσέγγιση Επιβεβαιωμένη από Αποδείξεις , ένα έγγραφο που πιστοποιεί ότι όλοι οι άνθρωποι είναι σεξουαλικοί από τη γέννησή τους και δικαιολογεί την παραβίαση των γονεϊκών δικαιωμάτων που στοχεύουν στη προστασία της παιδικής αθωότητας. Καθορίζει τις ηλικίες (όπως αναφέρθηκαν προηγουμένως) στις οποίες τα παιδιά μπορεί να μάθουν για τον αυνανισμό, κ.λπ., και κατά τις οποίες είναι ώριμα για σεξουαλική εμπειρία. Τα Πρότυπα του ΠΟΥ για τη Σεξουαλική Αγωγή στην Ευρώπη, Standards for Sexuality Education in Europe, επίσης, δίνουν παρόμοιους δείκτες ηλικίας και υποστηρίζουν ότι τα παιδιά ηλικίας 4-6 ετών θα πρέπει να ενθαρρύνονται να εκφράζουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

Οι ιδέες και τα πρότυπα που αναφέρονται σε αυτά τα έγγραφα έχουν εκφραστεί σε ένα αναλυτικό πρόγραμμα για την Συμπεριληπτική Σεξουαλική Αγωγή (CSE) που πολλά σχολικά συστήματα έχουν ήδη υιοθετήσει. Η CSE υποστηρίζει την έκθεση των παιδιών σε άσεμνες ιδέες και υλικό: χωρίς τη γονική συναίνεση ή γνώση, τα παιδιά ηλικίας από εννέα ετών διδάσκονται πώς να φορούν προφυλακτικό. Η CSE υποστηρίζει ότι, εάν συναινέσουν και τα δύο μέρη, κάθε σεξουαλική δραστηριότητα είναι φυσιολογική και υγιής.

Ένα φυλλάδιο της CSE με τίτλο It's All One Curriculum, που δημιουργήθηκε από το Population Council, (Συμβούλιο Πληθυσμού του ΟΗΕ), την Planned Parenthood και άλλες όμοιες ΜΚΟ, περιλαμβάνει οδηγίες και δραστηριότητες που καθοδηγούν τα παιδιά πώς να διεγείρουν τον εαυτό τους ή τον σύντροφό τους σε οργασμό. Όλες οι μορφές σεξουαλικής έκφρασης, η εξερεύνηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης και τα δικαιώματα άμβλωσης προωθούνται υπό το πρόσχημα των ανθρωπίνων, σεξουαλικών και αναπαραγωγικών δικαιωμάτων. Ένα άλλο φυλλάδιο της Planned Parenthood -- Healthy, Happy and Hot -- διδάσκει στα παιδιά ότι, εάν αισθάνονται άβολα, μπορεί να αποκρύψουν την (θετική) HIV κατάστασή τους από έναν σεξουαλικό σύντροφο.


Ίσως το πιο συγκλονιστικό υλικό της Συμπεριληπτικής Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης είναι ένα βίντεο από το Ίδρυμα Rutgers, που λειτουργεί σε 27 χώρες και χρηματοδοτείται από την Planned Parenthood και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Έχει δασκάλους που μιλούν στα παιδιά για τις αγκαλιές, τα φιλιά, το σεξ, το σπέρμα και το παιχνίδι με τον εαυτό και τους άλλους. Τους δείχνει επίσης να ενθαρρύνουν τα παιδιά να αυνανίζονται. Οι δάσκαλοι αναλαμβάνουν ένα κλινικό ρόλο σε αυτές τις αλληλεπιδράσεις. Το παιδί όμως είναι συνήθως μόνο του. Έτσι, ο κίνδυνος να μετατραπούν οι οδηγίες σε σεξουαλική τους εκμετάλλευση είναι υψηλός, ειδικά όταν τέτοιες καθοδηγήσεις πραγματοποιούνται χωρίς τη γονική συναίνεση και παρουσία. Το βίντεο χρησιμοποιείται ήδη ως μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος που υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ στα ευρωπαϊκά σχολεία, και προορίζεται για χρήση στα δημόσια σχολεία σε όλο τον κόσμο.





Η προσπάθεια εισαγωγής των παιδιών στη σεξουαλική συμπεριφορά συμβαδίζει με τις προσπάθειες εξομάλυνσης αυτού που ο δυτικός πολιτισμός θεωρεί μια από τις χειρότερες διαστροφές - την παιδεραστία. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι και αυτές οι προσπάθειες καθοδηγούνται από μια ΜΚΟ Διεθνών δικαιωμάτων, τη Διεθνή Επιτροπή Νομικών (International Commission of Jurists , ICJ). Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, μαζί με το UNAIDS και το Γραφείο του Επιτρόπου των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, (Office of the United Nations Commissioner for Human Rights (UNCHR), το ICJ κυκλοφόρησε έγγραφο με τίτλο: «Αρχές του Ποινικού Δικαίου βασισμένες στα ανθρώπινα δικαιώματα, για την προσέγγιση στους περιορισμούς στο σεξ, την αναπαραγωγή, τη χρήση ναρκωτικών, τον HIV, την έλλειψη στέγης και τη φτώχεια», (The 8 March Principles for a Human Rights-Based Approach to Criminal Law Proscribing Conduct Associated with Sex, Reproduction, Drug Use, HIV, Homelessness and Poverty). Η έκθεση αναφέρει: «Η σεξουαλική συμπεριφορά που αφορά συνεύρεση ατόμων κάτω από το κατώτατο όριο ηλικίας συναίνεσης, μπορεί να λαμβάνει χώρα, εφόσον υπάρχει συναίνεση στη πράξη, άσχετα με τον νόμο». Αυτό μπορεί κάλλιστα να ανοίξει το δρόμο για να θεωρηθούν οι παιδεραστές ως θιγμένα μέρη σε μια εχθρική κοινωνία και να προκύψει η τελική νομιμοποίηση της παιδεραστίας.

Στη Μινεσότα, ο βουλευτής Leigh Finke, ένας διεμφυλικός νομοθέτης της πολιτείας, εισήγαγε ένα νομοσχέδιο που ονομάζεται Take Pride Act (HF 1655) τον Απρίλιο αυτού του έτους, επιδιώκοντας να αναθεωρηθούν οι νόμοι της πολιτείας, και να προστατευτούν τα «άτομα που ελκύονται από ανήλικους» από τις διακρίσεις. Οι υποστηρικτές του νομοσχεδίου επιμένουν ότι η παιδεραστία είναι απλώς ένας άλλος σεξουαλικός προσανατολισμός, επομένως οι παιδεραστές πρέπει να προστατεύονται από νόμους περί «μη διακρίσεων».

Χρησιμοποιώντας τον όρο «άτομο που ελκύεται από ανήλικους», ‘minor attracted person’ (ή MAP), η γλώσσα διαστρέφεται για να θολώσει την αλήθεια. Αυτό δεν είναι άλλο από μια κραυγαλέα προσπάθεια εξυγίανσης της παιδεραστίας και αποστιγματισμού των ενηλίκων που κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλες ομάδες ακτιβιστών χρησιμοποιούν τον όρο, ενώ ορισμένοι ακαδημαϊκοί του έχουν προσδώσει και νομιμότητα. Μετά από μια διαμάχη τον Ιανουάριο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αρνήθηκε ότι χρησιμοποιεί τον όρο, όμως ένας ιστότοπος ελέγχου χαρακτήρισε τον ισχυρισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως «επί το πλείστον ψευδή», και μια εφημερίδα επιβεβαίωσε τη χρήση του παρουσιάζοντας ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Μεταξύ των αποκαλούμενων ομάδων «ελκυόμενων από ανηλίκους», MAP που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ, είναι η B4U-ACT,η οποία ιδρύθηκε από έναν κατάδικο παιδεραστίας και η Prostasia ( Προστασία…) ΜΚΟ με έδρα την Καλιφόρνια, η οποία έλαβε και φορολογικές απαλλαγές προωθώντας τον εαυτό της ως οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών. Η B4U-ACT έχει χρηματοδοτήσει έρευνα που στοχεύει να κανονικοποιήσει την παιδεραστία ως άλλη μορφή σεξουαλικής έκφρασης και ασκεί πίεση στα εμπλεκόμενα επαγγέλματα να «μάθουν περισσότερα για την έλξη προς τους ανηλίκους και να εξετάσουν τις επιπτώσεις των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του φόβου». Η Prostasia ηγείται των προσπαθειών κατά των απαγορεύσεων της παιδικής πορνογραφίας και χρηματοδοτεί έρευνα για να υπάρξουν «διέξοδοι σεξουαλικής φαντασίας» για τα άτομα που προσελκύονται από ανηλίκους. Οργανισμοί όπως αυτοί εργάζονται σκληρά για να καταφέρουν την αποδοχή αυτού που είναι ανώμαλο, κακοποιητικό και -- προς το παρόν -- εγκληματικό.

Πρέπει όλοι μας να εργαστούμε συνειδητά για να παραμείνει η παιδεραστία αυτό που είναι, μια εγκληματική πράξη προς τα παιδιά. Αυτή η μακιαβελική απευαισθητοποίηση των παιδιών στις παρεκκλίνουσες σεξουαλικές πρακτικές, που πραγματοποιείται στο όνομα της σεξουαλικής τους διαπαιδαγώγησης, δεν είναι άλλο από την προετοιμασία τους για να προχωρήσουν και να παγιδευτούν και στις παρεκκλίσεις.

Το να περιγράφεις την παιδεραστία ως «απλώς έναν ακόμη σεξουαλικό προσανατολισμό» και να της δίνεις αθώα ονόματα είναι ανεύθυνο, ανέντιμο και πολύ επικίνδυνο για τα παιδιά. Η ύποπτη μεθόδευση πρέπει να αποκαλυφθεί και να σταματήσει άμεσα.

Πηγή:https://www.americanthinker.com/articles/2023/10/sexualizing_children.html

https://mumdadandkids.gr/oikogeneia/oi-diethneis-organismoi-ypothalpoun-ti-diafthora-ton-paidion

ΑΚΤΙΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.