Ετικέτες

14.10.23

«ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ»: Χριστιανή δασκάλα απολύθηκε από σχολείο των Αγγλικανών...

                         

Χιλιάδες παιδιά στη Δύση έπεσαν θύματα της θεωρίας του φύλου ακρωτηριαζόμενα. Η χριστιανή δασκάλα Glawdys Leger απολύθηκε από δημοτικό σχολείο των Αγγλικανών επειδή η πίστη της δεν της επέτρεπε να διδάσκει αντιχριστιανικές, αντιεπιστημονικές και εγκληματικές θεωρίες...Η Glawdys Leger, 43 ετών, δίδασκε για 12 χρόνια πριν απολυθεί πέρυσι από το Bishop Justus School, ένα σχολείο των Αγγλικανών, στο Bromley, νότια του Λονδίνου.

Ισχυρίζεται ότι της φέρθηκαν «σαν επικίνδυνη εγκληματίας» επειδή αρνήθηκε να διδάξει «ακραία και υποκειμενικά» μαθήματα για τα LGBT άτομα, τα οποία είχαν ενσωματωθεί στα μαθήματα θρησκευτικής εκπαίδευσης που διδάσκονταν σε μαθητές της 7ης και 8ης τάξης στο σχολείο.

Υποστηρίζει ότι εξέφρασε επίσης τις πεποιθήσεις της στους μαθητές κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για θέματα LGBT, δηλαδή ότι κατά τον Θεό οι άνθρωποι γεννιούνται άνδρες και γυναίκες και ότι το να είσαι LGBT είναι αμαρτία.

Στη συνέχεια, το Αγγλικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Aquinas παρέπεμψε την κ. Leger στην Teaching Regulation Agency, με τον ισχυρισμό ότι ήλθε σε αντίθεση με έναν μαθητή για θέματα LGBT και ότι συνέχισε να διαδίδει αντίθετες απόψεις κατά την έρευνα του ιδρύματος και ακροάσεις που ακολούθησαν. Στην παραπομπή του, το σχολείο γράφει ότι «δεν είναι σίγουρο αν συνεχίζει να διαδίδει αυτές τις απόψεις στους νέους».

Πανσεξουαλισμός, ασέξουαλ και τρανσέξουαλ

Η κ. Leger, η οποία υποστηρίζεται από το Christian Legal Centre, λέει ότι το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για τα μαθήματα θρησκείας που δίδασκε επίσης, με το όνομα "Who Am I", εισήγαγε τα παιδιά στις τάξεις 7 και 8 - ηλικίας 11 - 13 ετών - ταυτότητες όπως πανσεξουαλικές, ασέξουαλ και τρανσέξουαλ.

Οι διαφάνειες της παρουσίασης ενσωμάτωσαν την ιδέα ότι η απαίτηση για φιλία και «συμμαχία» με το σχολείο συνεπαγόταν την υπεράσπιση και την προώθηση κάθε «προστατευμένου χαρακτηριστικού», ακόμα και της ταυτότητας φύλου, είπε. Ωστόσο, η κ. Leger υποστηρίζει ότι η ταυτότητα φύλου δεν αποτελεί προστατευόμενο χαρακτηριστικό βάσει του νόμου περί ισότητας του 2010, καθιστώντας αυτή τη διδασκαλία παραπλανητική και μεροληπτική.

Η κ. Leger υποστηρίζει ότι πίστευε ότι οι γονείς που νόμιζαν ότι έστελναν τα παιδιά τους σε χριστιανικό σχολείο εξαπατούνταν. Λέει ότι αποφάσισε να διδάξει τη χριστιανική προοπτική σε θέματα LGBT επειδή οι μαθητές δέχονταν μόνο μια μονόπλευρη αφήγηση.

Όταν συζητά θέματα LGBT, εξηγεί ότι δεν πιστεύει στην ιδεολογία των τρανς, ότι οι Χριστιανοί θεωρούν το σεξ εκτός γάμου αμαρτία και ότι ως χριστιανός πρέπει να «ζήσεις τη ζωή σου για τον Θεό».

Ένας γονέας παραπονέθηκε στο σχολείο, ισχυριζόμενος ότι η κα Leger είπε ότι το να είσαι «LGBTQ+ είναι αμαρτία», ότι «Ο Θεός θα σε αγαπήσει αν δεν είσαι LGBTQ+», ότι «οι άνθρωποι θα θεωρούνται πάντα από τον Θεό ότι έχουν το φύλο που είχαν όταν γεννήθηκαν» και ότι «τα τρανς άτομα είναι «απλώς μπερδεμένα».

Η κ. Leger λέει ότι πιστεύει ότι το να είσαι LGBT είναι αμαρτία. Ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά ότι είπε ποτέ «Ο Θεός θα σε αγαπήσει αν δεν είσαι LGBTQ+».

Απολύθηκε για σοβαρό παράπτωμα μετά από έρευνα και απολογία ακρόαση. Μετά την απόλυσή της, η κ. Leger έλαβε επιστολή από τον Teaching Regulation Agency που επιβεβαίωνε την έναρξη της διαδικασίας εναντίον της.

Η επιστολή ανέφερε ότι η υποτιθέμενη συμπεριφορά της «ήταν αντίθετη με τις θεμελιώδεις βρετανικές αξίες, καθώς δεν είχε ανεκτικότητα για άτομα με διαφορετικές πεποιθήσεις».

S'exprimant avant l'audience de l'agence, qui débute lundi, Mme Leger a déclaré : "J'ai beaucoup de compassion pour les LGBT : "J'ai beaucoup de compassion pour les personnes LGBT, en particulier pour celles qui souffrent de dysphorie de genre. Je ne peux cependant pas, en toute conscience, enseigner ou dire des choses que j'estime contraires à ma foi, par exemple dire que les relations sexuelles entre personnes de même sexe sont bonnes et/ou affirmer que les personnes souffrant de dysphorie de genre sont dans une situation de confusion de genre. "Je suis certain que je n'ai jamais manifesté, et ne manifesterai jamais, de haine ou de manque d'amour à l'égard des personnes LGBT".

Ενάντια στην πίστη μου

Μιλώντας πριν από την ακρόαση του Teaching Regulation Agency,

η κ. Leger είπε: «Έχω πολλή συμπόνια για τα LGBT άτομα, ειδικά εκείνα που υποφέρουν από δυσφορία φύλου. Δεν μπορώ, ωστόσο, με καλή συνείδηση να διδάξω ή να πω πράγματα που θεωρώ αντίθετα με την πίστη μου, π.χ. λέγοντας ότι οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου είναι φυσιολογικές και/ή δηλώνοντας ότι τα άτομα με δυσφορία φύλου βρίσκονται σε κατάσταση σύγχυσης φύλου. «Είμαι βέβαιη ότι ποτέ δεν έδειξα, και δεν θα δείξω ποτέ, μίσος ή έλλειψη αγάπης προς τα LGBT άτομα».

Εκπρόσωπος της Αγγλικανικής Aquinas στην Εκπαίδευση δήλωσε: "Κύρια προτεραιότητά μας είναι η παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας και η διασφάλιση της ευημερίας των μαθητών. Για να το πετύχουμε αυτό προάγουμε θεμελιώδεις βρετανικές αξίες, συμπεριλαμβανομένου του αμοιβαίου σεβασμού και της ανεκτικότητας προς άτομα με διαφορετικά πιστεύω και πεποιθήσεις, ως μέρος ενός ευρέος και ισορροπημένου προγράμματος σπουδών. Το σχολείο διδάσκει σύμφωνα με τις νομοθετικές απαιτήσεις για την προώθηση των βρετανικών αξιών και ακολουθεί τις σχετικές συμβουλές που ορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας.

Πηγή : https://lesobservateurs.ch/2023/10/12/enseignante-chretienne-renvoyee-apres-avoir-refuse-denseigner-lideologie-lgbt-extreme-dans-une-ecole-dite-chretienne/ από Telegraph

ΑΚΤΙΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.