Ετικέτες

28.2.14

ΒΙΝΤΕΟ-Ρωσικά ελικόπτερα στην Κριμαία

Ρωσικά στρατιωτικά ελικόπτερα προερχόμενα από τον ρωσικό εναέριο χώρο εισήλθαν σε αυτόν της Ουκρανίας και πραγματοποίησαν πτήση πάνω από τμήματα της περιοχής της Κριμαίας σήμερα, όπως ανακοίνωσε η ουκρανική συνοριοφρουρά.

Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης σε ανακοίνωσή της ότι Ρώσοι στρατιωτικοί παρακώλυσαν το έργο Ουκρανών συνοριοφρουρών στην πόλη Σεβαστούπολη, όπου εδρεύει μεγάλο μέρος του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, νωρίτερα ο Στόλος της Μαύρης Θάλασσας διέψευσε ότι είχε οποιοδήποτε ρόλο στην κατάληψη μιας βάσης της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας κοντά στη Σεβαστούπολη.
Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι Παρούμπι, κορυφαίο στέλεχος των νέων ουκρανικών αρχών στο πεδίο της ασφάλειας, κατηγόρησε σήμερα το Κρεμλίνο ότι διοικεί και συντονίζει ένοπλες ομάδες οι οποίες δρουν στην Κριμαία — όπου δύο αεροδρόμια κατελήφθησαν νωρίτερα από ενόπλους.
«Αυτές είναι χωριστές ομάδες, οι οποίες διοικούνται από το Κρεμλίνο», υποστήριξε ο Παρούμπι, γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Αμύνης, σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν απευθείας τηλεοπτικά.
 Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.