Ετικέτες

3.11.15

Το Σάββατο 7/11 ο "Άγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς" θα είναι δίπλα στα παιδιά του Νοσ. Παίδων "Αγία Σοφία"


Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Είναι ενθαρρυντικό να βλέπει κανείς νέους να δραστηριοποιούνται και να προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να προσφέρουν και να δώσουν λίγη χαρά σε συνανθρώπους τους πόσο μάλλον σε μικρά παιδιά! Επικροτούμε την προσπάθειά τους και σας προτρέπουμε να τους συμπαρασταθείτε με όποιο μέσο μπορείτε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ομάδος του Αγίου Ιωάννη Μαξίμοβιτς 


Χαιρετώ όλα τα μέλη της ομάδας του Αγίου Ιωάννη Μαξίμοβιτς. Υπενθυμίζω πως το Σάββατο που μας έρχεται θα συναντηθούμε όλοι έξω από τα Jumbo του Αγίου Ελευθερίου στην Αθήνα στις 9.ΟΟ πμ. (είναι κοντά στην στάση του ηλεκτρικού ''Αγιος Ελευθέριος'') Θα μαζέψουμε τα χρήματα (δεν έχει σημασία πόσα θα φέρει ο καθένας και δεν θα μάθει κανένας πόσα δίνει ο άλλος μιας και θα τα συγκεντρώσουμε σε κάποιον κουμπαρά έτσι ώστε κανένας να μην έρθει σε αμηχανία). Μετά την καταμέτρηση του ποσού θα χωριστούμε σε ομάδες και κάθε ομάδα θα αναλάβει να επιλέξει παιχνίδια για συγκεκριμένες ηλικίες. Στην συνέχεια θα πάρουμε τα μέσα για να πάμε στο Παίδων Αγία Σοφία. Για κάθε πρόβλημα και ερώτηση επικοινωνήστε μαζί μου. Καλή αντάμωση!!!!

Υ.Γ Φέρτε όλους τους καλούς και αγαπημένους σας !!


Προσθήκη: Σε επικοινωνία με το νοσοκομείο μας είπαν πως επίσης υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε pampers και υγρά μαντιλάκια. Επομένως πέρα από παιχνίδια θα φροντίσουμε να καλύψουμε όσο μπορούμε αυτές τις 2 ελλείψεις.

Όποιος δεν μπορεί να παραστεί το Σάββατο ας βοηθήσει ανεξάρτητα παρέχοντας αν μπορεί αυτά τα δύο υλικά (pampers και υγρά μαντηλάκια) επικοινωνόντας απευθείας με το νοσοκομείο.

Υπεύθυνη ομάδος "Άγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς": Μαρία Τσάλλα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978127196


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.