Ετικέτες

19.6.17

Μάρτυρες του Ιεχωβά – Ορθόδοξε Χριστιανέ με μια απλή κίνηση θα τους αποστομώσεις!!!



Όλοι γνωρίζουμε τους ανθρώπους αυτούς για τα δημόσια κηρύγματά τους. Καθημερινά τους συναντάμε στους δρόμους, στις πλατείες, στο σταθμό του ηλεκτρικού, ακόμη έρχονται και στα σπίτια μας.
Επειδή μας ρωτούν αρκετοί φίλοι μας, όταν μας ενοχλούν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά τι πρέπει να κάνουμε, η απάντηση είναι η εξής: 
Να κάνετε τον Σταυρό σας και να τους πείτε να το κάνουν και αυτοί.
Θα εξαφανιστούν από μπροστά σας!!! Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά απεχθάνονται το Ιερό Σύμβολο του Σταυρού και εκφράζονται περιφρονητικά και ειρωνικά γι αυτόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κάνουν ποτέ το σταυρό τους! Δεν τον τιμούν, διότι υπήρξε ,όπως λέγουν, όργανο εγκλήματος και κατηγορούν τους χριστιανούς, που τον προσκυνούν, …ως ειδωλολάτρες.
Δοκιμάστε την συμβουλή μας και πείτε μας τα αποτελέσματα!

5 σχόλια:

  1. Εγώ έχω βρει τον εξής τρόπο: Τους λέω να περιμένουν 5 λεπτά να έρθει ο αδελφός μου που είναι θεολόγος να συζητήσουν. Και αμέσως προφασίζονται ότι έχουν ένα επείγον ραντεβού και φεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.....ΑΜΕΣΩΣ ΦΕΥΓΟΥΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ απλό. Όταν με πλησιάζουν για την κατήχηση τους απαντώ ότι κατηχουμαι στην ενορία μου και είμαι απόλυτα καλυμμένος. Έτσι αποχωρούν Ησύχως. Δεν πρέπει να ασχημονουμε σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά να το αντιμετνπιζουμε ευγενως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Άγιος Νικόλαος χαστούκησε τον Άρειο μέσα στην Α' Οικουμενική σύνοδο. Φυσικά πολύ καλά έκανε.

      Για θέματα πίστεως οι ευγένειες περισσεύουν.

      Αν δεν καταλααβαίονουν με το καλό και φύγουν κάνοντας τον Σταυρό σας, μην υποχωρήσετε σε πιέσεις. Και η πίεση είναι μορφή επίθεσης. Άν την δεχθείτε απαντήστε ακόμα και σαν τον Άγιο Νικόλαο !

      Διαγραφή
  4. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΨΥΧΗ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΟΥΤΕΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΥΤΕ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΩΖΕΙ ΕΝΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΜΕΣΩ ΕΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΜΙ ΔΙ ΕΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.