Ετικέτες

23.2.18

Αναβλήθηκε για τις 19 Μαρτίου η δίκη της Ειρήνης

Χονγκ Κονγκ: Αναβάλλεται η ακρόαση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαϊνη

Σχόλιο: Θυμηθείτε την πρώτη ανάρτησή μας για την Ειρήνη 


Αναβλήθηκε για τις 19 Μαρτίου η ακρόαση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, της κοπέλας που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, αξίας 300.000 ευρώ, έπειτα από αίτημα της Εισαγγελίας του Χονγκ Κονγκ.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Σάκης Κεχαγιόγλου, ο λόγος του αιτήματος της αναβολής -που έγινε δεκτό- αφορά τον περιορισμένο χρόνο συγκεντρώσεως του αποδεικτικού υλικού. Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη, η οποία έχει καταγωγή από τη Λέσβο, συνελήφθη με τα 2,6 κιλά κοκαΐνης στο μακρινό Χονγκ Κονγκ τον περασμένο Νοέμβριο και βρίσκεται ακόμη υπό κράτηση. 


Πάντως, ο 28χρονος άνδρας ρουμανικής καταγωγής, ονόματι Πέτρος, ο οποίος σύμφωνα με τη 19χρονη κοπέλα την προμήθευσε με την ποσότητα κοκαΐνης στο αεροδρόμιο της Αντίς Αμπέμπα, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση. 

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κεχαγιόγλου επισημαίνει ότι τόσο η οικογένεια της Ειρήνης όσο και η ίδια δεν επιθυμούν να κάνουν κάποιο σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του 28χρονου, «σεβόμενοι τη διαδικασία που διεξάγεται ενώπιον των δικαστικών και προανακριτικών Αρχών στην πόλη του Χονγκ Κονγκ και στην Ελλάδα, κατόπιν της αναφοράς που υπέβαλαν οι γονείς της προς τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.