Ετικέτες

25.2.18

Ενημέρωση για τον Βασιλάκη και νέα αιτήματα: Αικατερίνη, Ελευθέριος, Αγλαΐα

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


Αύριο ο μικρός Βασιλάκης, τον οποίο έχουμε ήδη στην κατάσταση προσευχής (κλικ εδώ) θα κάνει μαγνητική χολής και παγκρέατος. Η οικογένειά του μας χρειάζεται. Είναι πολύ σημαντική η εξέταση. Σας παρακαλώ να κάνουμε θερμή προσευχή να πάνε όλα καλά.

Και μερικά καινούρια αιτήματα:

1. Η Αικατερίνη,  22 ετών, πάσχει από λέμφωμα Hodgkins της χειρότερης δυνατής μορφής. Κάνει χημειοθεραπείες, αλλά οι γιατροί είναι απαισιόδοξοι. Ας ευχηθούμε για τη νεαρή κοπέλα πάνω από όλα να την ελεήσει ο Κύριος και να σώσει την ψυχούλα της, αν δεν είναι στα σχέδιά Του η σωματική της θεραπεία.

2. Ο Ελευθέριος, 9 ετών, παρουσιάζει αιμάτωμα στο κεφάλι για το οποίο έχει κάνει κάποια επέμβαση, αλλά ταυτόχρονα βρέθηκε και όγκος για τον οποίο θα χρειαστεί λεπτή χειρουργική επέμβαση με χρήση ρομποτικής τεχνολογίας. Ας ευχηθούμε για τον μικρό και την οικογένειά του.

3. Η Αγλαΐα είχε παρουσιάσει καρκίνο στο ενδομήτριο, έκανε επέμβαση και χημειοθεραπείες και προς το παρόν φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο. Ας την βάλουμε στην προσευχή μας για λίγο καιρό μαζί με τα άλλα αδέρφια μας. 

Πάνω από όλα όμως ας ευχηθούμε οι δοκιμασίες που περνάνε να λειτουργήσουν προς ψυχικό τους όφελος, να τους φέρουν πιο κοντά στην Αλήθεια, πιο κοντά στον Κύριό μας Ιησού Χριστό.

χοντες ον ρχιερέα μέγαν διεληλυθότα τος ορανούς, ησον τν υἱὸν το Θεο, κρατμεν τς μολογίας. ο γρ χομεν ρχιερέα μ δυνάμενον συμπαθσαι τας σθενείαις μν, πεπειραμένον δ κατ πάντα καθ᾿ μοιότητα χωρς μαρτίας. προσερχώμεθα ον μετ παῤῥησίας τ θρόν τς χάριτος, να λάβωμεν λεον κα χάριν ερωμεν ες εκαιρον βοήθειαν. (Εβρ. 4,14-16)
  

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.