Ετικέτες

12.2.18

Ενημέρωση για τον Εφραίμ, τον κ. Στέργιο, την Τατιάνα, την Μαρία και ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ: Παναγιώτης

Αποτέλεσμα εικόνας για προσευχή


1. Ο Εφραίμ (κλικ εδώ) μας δίνει το παράδειγμα! Έχει συγκλονίσει τους πάντες με το μεγαλείο της ψυχής του, καθώς δοξολογεί συνεχώς τον Κύριο, παρά τους αφόρητους πόνους. Βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο και περιμένει να του κάνουν άλλη μία απαραίτητη εγχείρηση, πριν του βάλουν το πρόσθετο μέλος. 

2. Σχετικά με τον κ. Στέργιο (κλικ εδώ), η κατάστασή του παραμένει αρκετά κρίσιμη, πονάει φοβερά στο χέρι, δεν μπορεί να περπατήσει και η οικογένειά του προσεύχεται στον Κύριο να τους φωτίσει τί μπορούν να κάνουν για να τον βοηθήσουν.

3. Η Τατιάνα (βαρύ εγκεφαλικό - κλικ εδώ) έχει πλέον οριστικά ξεφύγει τον κίνδυνο και έχει μεταφερθεί από το νοσοκομείο σε κέντρο αποκατάστασης εδώ και δύο ημέρες όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία της για ένα τουλάχιστον μήνα και μετά βλέπουμε. Να ευχαριστήσετε εκ μέρους μου όλους όσοι προσευχήθηκαν, την είχαν στο κομποσκοίνι τους ή στην προσκομιδή. Καλή και ευλογημένη Σαρακοστή σ' εσάς και όλους τους αδελφούς που σας διαβάζουν. Ευχαριστώ και πάλι!

4. Η Μαρία (κλικ εδώ) που είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας τελικά μάθαμε μόνο ότι επανήλθε την επόμενη ημέρα. Αλλά δεν ξέρουμε σε τί κατάσταση ψυχολογική βρίσκεται. Ας την κρατήσουμε στην προσευχή μας για ένα μήνα ακόμα ή όσο επιθυμεί ο καθένας (δυστυχώς όμως δεν έχουμε πηγή για συνεχή πληροφόρηση).


Και ένα ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ

Ο Παναγιώτης Φλώρος είναι ένας νέος άνθρωπος που χτυπήθηκε από την σπάνια νόσο αποφρακτική θρομβοαγγεϊτιδα (νόσο Buerger) με αποτέλεσμα τον Μάρτιο του 2015 να χάσει το αριστερό του πόδι από τον μηρό ως κάτω.
Ο Παναγιώτης δέχτηκε με αξιοπρέπεια την μεγάλη αυτή αλλαγή στην ζωή του, όμως λίγο καιρό αργότερα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ξανά, αφού διαγνώστηκε με χρόνια μυελογενή λευχαιμία με την οποία παλεύει μέχρι σήμερα και τον αναγκάζει σε διαρκείς επισκέψεις στο νοσοκομείο για βιοψίες, για χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής κ.α
Ο Παναγιώτης χρειάζεται να σταθεί ξανά στα πόδια του ώστε να μπορεί εύκολα να παλέψει τη λευχαιμία και να περπατήσει επιτέλους ξανά. Ένα ηλεκτρονικό τεχνητό μέλος που μπορεί να υποστηρίξει την αναπηρία του Παναγιώτη ανέρχεται στο ποσόν των 31.640 ευρώ, η καλύτερη προσφορά μετά από έρευνα. 

Δεν είμαστε σε θέση να ερευνήσουμε την ακρίβεια των γεγονότων και των στοιχείων, αλλά στην παρακάτω ανάρτηση δίνονται πειστικά στοιχεία (φωτογραφία και χαρτί νοσοκομείου). Η προσευχή μας είναι δεδομένη, σχετικά όμως με τη ζητούμενη οικονομική βοήθεια το αφήνουμε καθαρά στη δική σας προαίρεση. Πράξτε όπως σας λέει η συνείδησή σας, ρωτήστε και τον πνευματικό σας. Ψάξτε το και λίγο παραπάνω αν έχετε τη δυνατότητα και θέλετε να σιγουρευτείτε. Ενημερώστε και εμάς αν μάθετε κάτι επιπλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.