Ετικέτες

11.3.18

Το παραλήρημα της θολοκουλτούρας – Πουλικάκος: «Ο Μ.Αλέξανδρος ήταν ένα κακομαθημένο χιπστεράκι της εποχής»


Σχόλιο: Απολαύστε το "Θείο Νώντα" τον "αιώνιο" χαβαλέ ! Η ζωή του Δημήτρη Πουλικάκου υπήρξε πολυτάραχη και θα μπορούσε να αποτελέσει μέχρι και σενάριο για ταινία. Φυλακή, ναρκωτικά, αποτοξίνωση, κατηγορίες για δολοφονία, ξανά φυλακή.Κατά δήλωσή του : «Έχω κάνει δύο φορές φυλακή στη ζωή μου. Μια στον Κορυδαλλό και την πρώτη φορά στις φυλακές Αβέρωφ γιατί μαζί με μία παρέα είχαμε φέρει, το 1967, 250.000 δόσεις LSD στην Ελλάδα!>> Το 2008 μπήκε στον ΟΚΑΝΑ για απεξάρτηση. Κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της συζύγου του Λίλης. Τελικά βγήκε με βούλευμα.     πηγή
Συνέντευξη  έδωσε ο "γνωστός" μουσικός και ηθοποιός Δημήτρης Πουλικάκος.

Μιλώντας στο Reader.gr μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο. Αλλά και τον Μίκη Θεοδωράκη.
Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Μέγα Αλέξανδρο «χιπστεράκι της εποχής». «Ο Μέγας Αλέξανδρος κατά κάποιο τρόπο βοήθησε στο να καταστραφεί η Ελλάδα. Τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος; Ένα κακομαθημένο χιπστεράκι της εποχής» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της, όπως λέμε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Τα ψάρια του Αιγαίου τα ψαρεύουν και οι μεν και οι δε».
Από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο Μίκης Θεοδωράκης. «Αυτό με τον Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο ήταν άθλιο. Είναι εμπρηστικά αυτά που λέει» υποστήριξε ο Δημήτρης Πουλικάκος.
Τέλος, πήρε θέση και στη συζήτηση για τη νομιμοποίηση της χρήσης της φαρμακευτικής κάνναβης. «Πρέπει να νομιμοποιηθεί η χρήση και της φαρμακευτικής κάνναβης και της ψυχαγωγικής. Έχει πεθάνει ποτέ κανένας από χασίς, από φούντα;», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.