Ετικέτες

11.3.18

Νικολάι Ραγκόζιν – Ο τρόπος επιβολής του σφραγίσματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ραγκοζιν
Μαρτυρίες: Όταν θα αρχίσουν το σφράγισμα του Θηρίου (Αντιχρίστου) θα ανοίξουν όλες τις φυλακές! Τώρα όλες είναι κλειστές (λειτουργούν). Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί, και θα τους αφήσουν ελεύθερους. (Ήδη το πειραματίζονται με τα βραχιόλια στους φυλακισμένους)

Είπε, ο π. Νικολάι, ότι είναι σαν να έχεις μια αποθήκη. Ανοίγεις τις πόρτες, αλλά δεν είναι κανείς εκεί.
Θα χρησιμοποιήσουν τους φρουρούς, ώστε θα είναι αυτοί που θα εφαρμόσουν το σφράγισμα. Γιατί χρειάζονται περισσότεροι από ένας γι’ αυτή τη δουλειά.
Ένα πλήθος ανθρώπων θα συμφωνήσει (να σφραγισθεί). Τότε πρέπει να φύγουμε από τις πόλεις στα χωριά και από τα χωριά στα δάση.
Γιατί στην αρχή θα βάζουν το σφράγισμα σε εκείνους που θέλουν. Αλλά σε λίγες μέρες θα εφαρμόζουν το σφράγισμα αναγκαστικά!
– Σε λίγες, μόλις, μέρες;
– Ναι σε λίγες μέρες. Είπε ότι αυτό (το σφράγισμα) δεν θα κρατήσει πολύ καιρό.
Γιατί θα χρησιμοποιήσουν φρουρούς φυλακών, θα τους δώσουν τα σφραγιστικά εργαλεία, οπότε πρέπει να φύγομε από τα χωριά, είπε ο π. Νικολάι. Διότι θα αρχίσουν να το επιβάλλουν  αναγκαστικά. Θα σου δένουν τα χέρια και θα εφαρμόζουν το σφράγισμα.
Τότε οι άνθρωποι θα τρέχουν προς τα δάση. Και βέβαια η προσευχή πρέπει να είναι πάρα πολύ δυνατή, γιατί θα έρθουν με ελικόπτερα και θα ψάχνουν τα δάση!
Για παράδειγμα, ο π. είπε ότι οι άνθρωποι θα βλέπουν τα αεροσκάφη να έρχονται και θα αρχίσουν να προσεύχονται: «Κύριε, μην το επιτρέψεις να συμβεί»!
Αυτοί από τα σκάφη θα τους δουν και θα προσγειωθούν εκεί. Όταν θα πάνε εκεί (στους Χριστιανούς) θα βλέπουν θάμνους, όχι ανθρώπους!
Θα πληροφορούν τους ανωτέρους τους γι’ αυτό, ότι υπήρχαν μόνο θάμνοι.
Θα τους πουν ότι αυτοί δεν είναι θάμνοι, αλλά άνθρωποι και ότι πρέπει να εφαρμόσουν το σφράγισμα στις κορυφές τους.
Όταν επιστρέψουν στη θέση δεν θα βρουν παρά μόνο πολύ ψηλά δένδρα και δεν θα μπορούν να τα σφραγίσουν (στην κορυφή τους). Με τέτοιο τρόπο ο Θεός θα προστατεύει τους πιστούς Του. Και ο πατήρ είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν πάρα πολύ δυνατή προσευχή.
Τον καιρό του Αντιχρίστου ο Θεός θα εργάζεται μεγάλα θαύματα.
Τόσο μεγάλη προστασία θα δίνει, σε οποιονδήποτε έχει ισχυρή επιθυμία να μην δεχθεί το σφράγισμα: «Δεν το θέλω Κύριε, βοήθησέ με».
Ο Κύριος θα προστατεύσει ένα τέτοιο πρόσωπο. Έτσι συνήθισε να λέει ο πατήρ.
– Τι θα κάνει ο Αντίχριστος όταν αναδειχθεί στην (ψευδο) 8η Οικουμενική Σύνοδο; Θαταξιδέψει στον κόσμο;
– Ο π. είπε ότι όταν αναδειχθεί, στην 8η Οικ. Σύνοδο, θα έχει ήδη το δικό του σκάφος, ελικόπτερο (καθέτου προσγείωσης – απογείωσης μάλλον εννοεί).
Θα πετάει γυρίζοντας όλη τη Γη. Θα προσγειώνεται και θα λέει: «Εγώ είμαι ο αυτοκράτορας»! Ώστε όλοι να υποταγούν σ’ αυτόν.
Μετά την αποδοχή του σφραγίσματος του Θηρίου, δεν υπάρχει συγχώρηση και δεν πρόκειται να υπάρξει.
– Είπε ο π. Νικολάι ότι θα επιβάλλουν το σφράγισμα διά της βίας;
– Ναι αυτό είναι ότι είπε. Τις πρώτες μέρες θα το εφαρμόζουν σε όποιον το θέλει, αλλά μετά διά της βίας. Και ότι (επίσης) οι άνθρωποι θα τρέχουν στα δάση και ότι εμείς πρέπει να εγκαταλείψομε τα σπίτια μας. (Θα θεωρείται η παραμονή στις πόλεις έμμεση αποδοχή του Αντιχρίστου).
Ο πατήρ είπε ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα βοηθήσουν τον Αντίχριστο να επιβάλλει το σφράγισμά του.
Ο άγιος Νείλος ο Μυροβλύτης λέει ότι θα γίνει πύον στο μέρος του σφραγίσματος.
Ο πατήρ είπε ότι το σφράγισμα θα βγάζει μεγάλη δυσωδία. Πύον και δυσωδία, αυτό είναι που είπε.
πηγή: www.imdleo.gr                        ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.