Ετικέτες

16.4.18

Νέα αιτήματα προσευχής

xristos keraki

Συγχωρέστε με για την αργή ανταπόκριση. Ακολουθούν νέα αιτήματα που μαζεύτηκαν το προηγούμενο διάστημα. Παρακαλώ για την προσευχή σας:

Μάρθα: έπαθε πνευμονία και είναι πολύ σοβαρά. Ζητάει τις προσευχές μας.

Ερασμία: βρίσκεται σε νοσοκομείο σε κώμα και σύμφωνα με τους ιατρούς ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι. Η οικογένεια της, μας θερμοπαρακαλεί να ευχηθούμε, να φύγει ειρηνική.

Εφραίμ (ενημέρωση): ο νεαρός για τον οποίο ήδη όλοι ευχόμαστε (από τη Θεσσαλονίκη που έχασε το πόδι του μετά από τροχαίο) είναι καλύτερα και δίνει μαθήματα ζωής, σε όλους τους ανθρώπους, με την Ελπίδα και την Χαρά, που εκπέμπει. Μην σταματήσουμε όμως να ευχόμαστε, διότι μας έχει ανάγκη.

Γεώργιος: είχε σοβαρό τροχαίο και οι γιατροί λένε πως είναι κλινικά νεκρός και πιέζουν την μητέρα του να υπογράψει προκειμένου να τον αποσυνδέσουν.

Ευαγγελία: βρίσκεται στο νοσοκομείο με κύρωση ήπατος  αφού παλεύει για πολλά χρόνια με την ασθένεια της. Έχει 6 μήνες ζωής εκτός και αν βρεθεί συμβατός δότης. Προσευχόμαστε ο Θεός  να την ελεήσει όπως Εκείνος γνωρίζει ότι είναι το συμφέρον της αφού η μεταμόσχευση σε εκείνη σημαίνει τον θάνατο ενός άλλου ανθρώπου.

Σωτήριος: είναι 5 ετών και πάσχει από καρκίνο στον πνεύμονα τρίτου σταδίου. Περισσότερες πληροφορίες Φροντίδα για το Παιδί

Λάζαρος: 57 ετών με τραχειοτομή. Έχει σύζυγο και ένα μικρό κοριτσάκι. Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη.

Άννα: 75 ετών με βαριά αναιμία που της έχει προκαλέσει σοβαρή οφθαλμολογική και κινητική βλάβη.

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:



1 σχόλιο:

  1. Νέα αιτήματα, νέες ανάγκες...Να ακούσουμε τα αδέρφια μας, που δυσκολεύονται και να τους βάλουμε με ζέση στην προσευχή μας...
    https://amfoterodexios.blogspot.gr/2018/04/blog-post_89.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.