Ετικέτες

16.12.19

Δύο εξαιρετικά ευχάριστα νέα (Αναστασία-Ελένη και Νικόλαος), ενημέρωση για την Ελένη, αλλά και νέα αιτήματα προσευχής: Εμμανουήλ, Όλγα, Όλγα και υπέρ αναπαύσεως Χρήστου

Αποτέλεσμα εικόνας για δόξα τω θεώ"



Πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε ότι η θετική έκβαση σε κάποιες περιπτώσεις για τις οποίες προσευχόμαστε είναι καθαρά αποτέλεσμα της βούλησης του Κυρίου και όχι δικό μας κατόρθωμα. Άλλες φορές ο Κύριος επιτρέπει δυσάρεστα ανθρωπίνως γεγονότα που έχουν και φαινομενικά αρνητική έκβαση, άλλες φορές παρά το ότι επιτρέπει κάτι δυσάρεστο ταυτόχρονα οδηγεί και σε επίλυση του προβλήματος με θαυμαστό ή και θαυματουργικό τρόπο... Έτσι, παίρνουμε θάρρος κι εμείς, αλλά συνάμα μαθαίνουμε να εμπιστευόμαστε το θέλημα του Κυρίου, χωρίς βέβαια να περιμένουμε ότι πάντα η προσευχή μας θα εισακούεται κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι εμείς σκεφτόμαστε με την ανθρώπινη λογική και τον παρόντα κόσμο, ενώ ο Κύριος έχει ως κριτήριο τη σωτηρία μας και τη συμμετοχή μας στην αιώνια Βασιλεία Του!



Εδώ και λίγη ώρα ενημερώθηκα για δύο εξαιρετικά ευχάριστα νέα σχετικά με την εξέλιξη δύο αδερφών μας για τους οποίους προσευχόμαστε το τελευταίο διάστημα (και τους οποίους θα κρατήσουμε για εύλογο χρονικό διάστημα στην προσευχή μας).
Αναστασία - Ελένη: https://ellasnafs.blogspot.com/2019/11/blog-post_629.html

Ακολουθεί σχεδόν αυτούσιο το μήνυμα που λάβαμε

"Θα ήθελα επίσης να μοιραστώ μαζί σας μια συγκλονιστική εμπειρία που έζησα αυτές τις μέρες. Μία κοπέλα 27 ετών, η Αναστασία-Ελένη, σε έλεγχο που έκαναν οι γιατροί, διέγνωσαν στο επτά μηνών έμβρυο που κυοφορούσε καρκίνο στον αυχένα. Οι γιατροί επέμεναν να προχωρήσει η κοπέλα σε διακοπή κύησης, η ίδια όμως ήταν ανένδοτη με το επιχείρημα ότι το παιδί το έστειλε ο Θεός!
Στον πόνο της πάνω ζήτησαν οι οικείοι της να γίνει προσευχή για την περίπτωσή της και εγώ με τη σειρά μου έστειλα το όνομά της και αρκετοί από σας το δημοσιεύσατε. Μερικές μέρες αργότερα, μια αναγνώστρια μας προέτρεπε να αναζητήσουμε έναν Έλληνα χειρούργο στην Βρετανία. Το μήνυμα το προώθησα άμεσα και το αποτέλεσμα ήταν το εξής: η κοπέλα ήδη είχε πληροφορηθεί για τον συγκεκριμένο γιατρό, είχε μιλήσει με τον βοηθό του και είχε βγάλει τα εισιτήρια για να τον επισκεφθεί. Την Τετάρτη έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις στην κλινική της Γλασκώβης και προχθές, ανήμερα του Αγίου Σπυρίδωνος, βγήκαν τα αποτελέσματα. Οι εξετάσεις ήταν πεντακάθαρες!! Ο γιατρός αναρωτιόταν που πήγε ο καρκίνος, που εμφανέστατα φαινόταν στις εξετάσεις που κρατούσε μαζί της η κοπέλα… Μέγας ει Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!"



Νικόλαος: https://ellasnafs.blogspot.com/2019/10/blog-post_216.html


Ακολουθεί σχεδόν αυτούσιο το μήνυμα που λάβαμε την ίδια μέρα!


Ὁ Νικόλαος (πατέρας τριῶν μικρῶν παιδιῶν), μετά ἀπό 50 ἡμερῶν παραμονή στήν ἐντατική (πάνω ἀπό 30 ἡμέρες ἦταν σέ καταστολή), βγῆκε ἀπό τό νοσοκομεῖο προχθές καί βρίσκεται στό σπίτι του, κοντά στήν οἰκογένειά του.
Τά κατάγματα ἔχουν πορωθεῖ, οἱ βλάβες άπό πνεύμονες, ἐγκέφαλο καί σπλῆνα ἔχουν ἀποκατασταθεῖ καί βρίσκεται τώρα σέ ἀνάρρωση κατ' οἶκον μέ καλή διατροφή καί φυσικοθεραπεῖες. 

Δόξα τῷ Θεῷ πάντων ἕνεκεν!

Μέ τήν δοκιμασία τοῦ Νικολάου βγῆκε πολύς κόσμος ὠφελημένος. Καί πρῶτοι-πρῶτοι ἐμεῖς οἱ οικεῖοι του.
Εἴμαστε εὐγνώμονες πρός τόν φιλάνθρωπο Τριαδικό μας Θεό γιά τήν ἐπίσκεψή Του καί εὐχαριστοῦμε ἀπό τά βάθη τῆς καρδιᾶς μας ὅλους ἐκείνους τούς ἀδελφούς ἐν Χριστῷ, πού προσευχήθηκαν θερμά γιά τόν Νικόλαο.

Καλά Χριστούγεννα σέ ὅλους τους ἀναγνῶστες καί τά μέλη τῆς ὁμάδος τῆς Ἑλληνικῆς Νεώς, πού προσεύχονται καθημερινά γιά τούς δοκιμαζόμενους καί τούς κεκοιμημένους ἀδελφούς μας.

Μέ ἐν Χριστῷ ἀγάπη καί εὐγνωμοσύνη 

Οἱ οἰκεῖοι τοῦ Νικολάου. 

Ενημέρωση

Η γιαγιά Ελένη (κλικ ΕΔΩ) από εχθές παρουσίασε πυρετό με το χειρουργείο της Τετάρτης να είναι σε αναμονή (που είναι απαραίτητη γιατί έπαιρνε τον τελευταίο χρόνο αντιπηκτικά)... Περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, για να φανεί η αιτία που ανεβάζει πυρετό. Η Αποστολία στέκεται συνεχώς δίπλα της με πραγματική αυταπάρνηση. Να εύχεστε για τη σωτηρία της ψυχής της Ελένης (οι γιατροί δίνουν 50-50 πιθανότητες επιβίωσης από το χειρουργείο και 3 μήνες προσδόκιμο, όχι βέβαια ότι οι εκτιμήσεις αυτές είναι ασφαλείς...). Να εύχεστε όμως και για την ενδυνάμωση και προστασία της Αποστολίας που μάλλον υπερβάλλει ξεπερνώντας τα ανθρώπινα όρια αντοχής...

Νέα αιτήματα


ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ: 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ) ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ.

ΟΛΓΑΣ: ΠΙΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΟΛΓΑΣ: ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΚΑΙ

ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ , ΠΙΣΤΟΥ, ΤΑΠΕΙΝΟΥ, ΕΥΛΑΒΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ). ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ.

Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα αδέρφια μας:

1 σχόλιο:

  1. Θα παρακαλεσω κ εγω με τη σειρα μου να προσευχηθουμε για το δουλο του Θεου Δημητριο που εχει καρκινο στον πνευμονα κ αυριο θα κανει εισαγωγη στο νοσοκομειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.