Ετικέτες

4.5.20

Αναγκαστικοί εμβολιασμοί και ψηφιακά πιστοποιητικά



[Πολλές δεκάδες Αμερικανοί και Ευρωπαίοι διανοούμενοι, με άρθρα τους στα μέσα ελεύθερης ενημέρωσης, προειδοποιούν για τις ενδεχόμενες «παράπλευρες απώλειες» στον τομέα των ατομικών ελευθεριών, με τον πειρασμό (ή και τα σχέδια) μιας παγκόσμιας ολιγαρχίας να κεφαλαιοποιήσει την ψυχολογία πανικού και συνθηκολόγησης των πληθυσμών στο καθεστώς πολιορκίας και κρατικής αυθαιρεσίας που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού, την γένεση της οποίας πολλοί επίσης σοβαροί αναλυτές καταγγέλλουν ως προϊόν εργαστηρίων καλλιέργειας «όπλων βιολογικού πολέμου.»

Του παρόντος –ηπίου- δείγματος αυτής της αρθρογραφίας συντάκτης είναι προσωπικότητα κύρους, πρώην διακεκριμένο μέλος της αμερικανικής Βουλής, πρώην ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, ιδρυτής ομώνυμου ινστιτούτου υπεράσπισης των ατομικών ελευθεριών και γιατρός στο επάγγελμα – ιδιότητες που καθιστούν το μήνυμά του άξιο σοβαρής προσοχής.]

Μετάφραση/εισαγωγή Μιχαήλ Στυλιανού

Κατά την πρώτη μου εβδομάδα στην Βουλή το 1976, έριξα την μία από τις δύο μοναδικές ψήφους εναντίον ενός νομοσχεδίου για την χρηματοδότηση προγράμματος εμβολιασμού κατά της επιδημίας της γρίπης των χοίρων. Αυτή η επιδημία κυριαρχούσε τότε στους τίτλους της δημοσιότητας και οι περισσότεροι στην Ουάσιγκτον ήταν αλλόφρονες «να κάνουν κάτι» για την αντιμετώπιση του ιού.

Δυστυχώς, το κατασκευασμένο βιαστικά και προωθημένο αμέσως στην παραγωγή εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων δεν ήταν μόνο αναποτελεσματικό, ήταν και επικίνδυνο. Περί τα 50 άτομα που έκαναν αυτό το εμβόλιο προσβλήθηκαν στην συνέχεια από το σύνδρομο Guillain-Barré, μια μορφή παράλυσης δυνητικά θανατηφόρας. Κατά την διαπίστωση εμπειρογνώμονα του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών, τα κρούσματα αυτού του συνδρόμου ήταν τετραπλάσια μεταξύ αυτών που έκαναν το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων από όσα στον υπόλοιπο πληθυσμό.

Αυτή η θλιβερή ιστορία μπορεί να επαναληφθεί σύντομα. Ακριβώς τώρα κυβερνήσεις και ιδιωτικές βιομηχανίες δουλεύουν εντατικά για να αναπτύξουν και να προωθήσουν γρήγορα ένα εμβόλιο κατά του κορωναϊού. Ο ιδρυτής της Μικροσόφτ Μπιλ Γκέιτς, που είναι ένας μεγάλος χρηματοδότης αυτών των προσπαθειών, εισηγήθηκε να εφοδιάζεται κάθε εμβολιαζόμενος με ένα «ψηφιακό πιστοποιητικό» σε επιβεβαίωση του εμβολιασμού του. Ο Δρ. Άντονι Φώτσι ( σημ: προεδρικός σύμβουλος υγείας), γνωστός για τις λανθασμένες προαναγγελίες του, θέλει επίσης οι πολίτες να φέρουν κάποιαν απόδειξη πως έχουν εμβολιασθεί.

Μια άλλη απολυταρχική πρόταση που συζητείται για την αντιμετώπιση του κορωναϊού είναι να αναγκαστούν όλοι οι πολίτες να κατεβάσουν στο κινητό τους μιαν εφαρμογή που θα καταγράφει τις κινήσεις τους. Αυτό θα επιτρέπει σε κυβερνητικούς αρμοδίους να εντοπίζουν αυτούς που ίσως βρέθηκαν κοντά σε κάποιον που ίσως ήταν φορέας του κορωναϊού. Αυτή η αναγκαστική «επισήμανση επαφών» αποτελεί μιαν επίθεση κατά των ελευθεριών και του ιδιωτικού μας ασύλου.

Τα εμβόλια μπορούν να βελτιώσουν την υγεία. Για παράδειγμα, εμβόλια συνέβαλαν στην μείωση συχνότητας ασθενειών όπως η πολιομυελίτιδα. Αλλά δεν είναι όλα τα εμβόλια ασφαλή και αποτελεσματικά για όλους. Επιπλέον, ορισμένες μοντέρνες πρακτικές, όπως να δίνουν στα παιδιά πολλαπλά εμβόλια μονομιάς, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας. Το γεγονός ότι εμβόλια μπορούν να ωφελήσουν μερικούς ανθρώπους, ή ακόμη και τους περισσότερους, δεν δικαιολογεί τον κυβερνητικό εξαναγκασμό των πολιτών να εμβολιασθούν.

Δεν δικαιολογεί επίσης τον εμβολιασμό παιδιών παρά την θέληση των γονέων τους. Και ασφαλώς δεν δικαιολογεί τον περιορισμό ατόμων και οικογενειών σε υποχρεωτική καραντίνα, επειδή δεν έχουν «ψηφιακά πιστοποιητικά» που αποδεικνύουν ότι έχουν κάνει την ένεσή τους. Εάν κυβερνήσεις μπορούν να εξαναγκάσουν πολίτες να υποστούν ιατρική νοσηλεία, τότε τι θα τις εμποδίσει να υποχρεώνουν τους πολίτες να αγοράσουν ιατρικήν ασφάλιση, να τους επιβάλλουν τους όρους εργασίας τους και να τους απαγορεύουν να αποκτούν επιβλαβείς συνήθειες όπως το κάπνισμα ή το να πίνουν άβραστο γάλα.

Επίσης εάν οι κυβερνήσεις μπορούν να καταπατούν τις επιθυμίες των γονέων για την ιατρική περίθαλψη των παιδιών τους, τότε δεν υπάρχει εμπόδιο να σφετερίζονται οι κυβερνήσεις την γονική εξουσία και σε άλλους τομείς, όπως και η εκπαίδευση.

Υποστηρικτές των υποχρεωτικών εμβολίων και της ενισχυμένης επίβλεψης των πολιτών προσπαθούν να εκβιάσουν τον αμερικανικό λαό λέγοντας ότι ο αναγκαστικός εγκλεισμός κατ’ οίκον δεν μπορεί να τερματισθεί εάν δεν δημιουργήσουμε ένα κράτος ελεγχόμενης ιατρικής προστασίας , με την καθιέρωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Ο αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών που κουράστηκαν να μην μπορούν να πάνε στην δουλειά, στο σχολείο ή στην εκκλησία, ή ακόμη να πάνε τα παιδιά τους σε ένα πάρκο, επειδή έτσι διατάσσει η κυβέρνηση, οφείλουν να απορρίψουν αυτήν την «συναίνεση».

Αντίθετα θα πρέπει να αξιώσουν τον άμεσο τερματισμό των αποκλεισμών και την αποκατάσταση της ατομικής ευθύνης για την απόφαση πως θα προστατεύσουν καλύτερα την υγεία τους.

(Republished from The Ron Paul Institute by permission of author or representative)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.