Ετικέτες

4.6.20

Η ομογένεια προσεύχεται για τον 29χρονο αστυνομικό


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 29χρονος ομογενής αστυνομικός, Σάι Κέλιν Μικαλόνης (Shay Kellin Mikalonis), ο οποίος πυροβολήθηκε από διαδηλωτή κατά την διάρκεια επεισοδίων στις διαδηλώσεις του Λας Βέγκας.

Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Μικαλόνη, όπως επίσης και η ελληνική καταγωγή του, διαδόθηκε πολύ γρήγορα στους κόλπους της ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Σε ανάρτησή του στο Facebook, το Τμήμα 20 της AHEPA ζήτησε από τα μέλη του «να προσευχηθούν» για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου Αστυνομικού.


«Παρακαλούμε προσευχηθείτε για τον Αστυνομικό Shay Mikalonis, μέλος της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη στο Λας Βέγκας», αναφέρει η ανάρτηση.




Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας του Λας Βέγκας, το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα στις 11:30 το βράδυ (τοπική ώρα), έξω από ένα καζίνο στα νότια της πόλης, το οποίο είναι κλειστό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια διαδήλωσεις προκλήθηκαν επεισόδια κι ένας διαδηλωτής πυροβόλησε προς τους αστυνομικούς, τραυματίζοντας τον αστυνομικό του LVMPD (Las Vegas Metropolitan Police Department), Σάι Μικαλόνη.

Δράστης είναι ο 20χρονος Εντγκαρ Σαμανιέγκο (Edgar Samaniego), ο οποίος συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.