Ετικέτες

5.8.20

Τραγικές ώρες για τους Χριστιανούς στην Ινδία


Σχόλιο: Και ενώ κάποια αδέρφια μας μαρτυρούν καθημερινά, εμείς ΔΕΝ εκτιμούμε το δώρο που μας έχει δοθεί. Δηλαδή όχι απλά δεν το εκτιμούμε, αλλά το πετάμε και στα σκουπίδια...

Κατά 40,87% αυξήθηκαν τα εγκλήματα κατά των Χριστιανών στην Ινδία, σύμφωνα με νέα έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα. Παρά την πανδημία και την καραντίνα που επεβλήθη στη χώρα τον περασμένο Μάρτιο οι διώξεις εναντίον του Χριστιανικού πληθυσμού εντάθηκαν, με στόχο κυρίως χήρες και ορφανά που αποτελούν τις πλέον ευάλωτες ομάδες.


Επιπλέον, πολλές τοπικές αρχές αρνούνται εν μέσω πανδημίας, την παροχή τόσο επισιτιστικής όσο και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε Χριστιανούς.

Όπως τονίζεται στην έκθεση, οι αριθμοί αυτοί δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν καταγγέλλουν τις επιθέσεις που δέχονται, καθώς φοβούνται.

Το 21% των επιθέσεων εναντίον χριστιανών πραγματοποιήθηκαν στην πλέον πυκνοκατοικημένη ομόσπονδη πολιτεία της Ινδίας, την Ουτάρ Πραντές.

Δολοφονίες, βιασμοί, κοινωνικός αποκλεισμός, απειλές, ξυλοδαρμοί, καύση σπιτιών και εκκλησιών και απαγόρευση χρήσης κοινών πηγών νερού είναι το σκηνικό που συνθέτει την τραγική καθημερινότητα για όσους πιστεύουν στον Ιησού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.