Ετικέτες

4.3.18

Παραβιάζουν τη λογική, καταστρέφουν οικονομικά και δημογραφικά την Ελλάδα




Σχόλιο: Αυτή είναι δυστυχώς η Ε.Ε. της "αλληλεγγύης" και της "προοπτικής"! Να τη χαίρονται οι ντόπιοι υπηρέτες τους που την ευαγελίζονται με πάθος . Η Ε.Ε της αρπαχτής ,της τοκογλυφίας,του ξεπεσμού,της αναρχίας, και του ξεπεσμού με  ηγεσίες εγκάθετους ,  λαμόγια διαφορετικών αποχρώσεων  ! Τα αποτελέσματα των καταστροφικών πολιτικών τους τα βιώνουμε με το παραπάνω. Δυστυχώς σέρνουν και την ηγεσία της Εκκλησίας , που λόγου ποιότητας αλλά και οράματος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και πελαγοδρομεί. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες λιγοστών άξιων ιεραρχών. Δυστυχώς αποτύχατε! Ας προσευχηθούμε στον φιλάνθρωπο Θεό να μας φωτίσει αλλά και να μας απαλλάξει από αυτή την τυραννία που είναι πρωτοφανή για την ανθρώπινη ιστορία.
Οι Ευρωπαίοι δανειστές γονατίζουν την οικονομία και αδιαφορούν για την δημογραφική καταστροφή της Ελλάδος. Η αναποτελεσματικότητα των μνημονίων εντείνει την ανθρωπιστική κρίσιν στην χώρα μας.

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚόλμερΤο ανερχόμενο κόστος ζωής, λόγω των υπερβολικών φόρων και της προεισπράξεως του φόρου εισοδήματος κατά 100% καθιστά τις ιδιωτικές επιχειρήσεις ανανταγωνιστικές, παρά την τεραστία εσωτερική υποτίμηση των τελευταίων ετών. Ως αποτέλεσμα της εννεαετούς συρρικνώσεως του εθνικού εισοδήματος (κατά 35% εις τιμάς 2009) και εν δυνάμει κατά 50% από την διαφυγούσα ανάπτυξη, τα νοικοκυριά περικόπτουν τις οικογενειακές δαπάνες, αποφεύγοντα την τεκνογονία.

Στην λειψοτεκνία συμβάλλουν και οι μεταπολεμικές παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας (αστυφιλία, πολεοανομία, γραφειοκρατία, αρνησιδικία) και τα φαινόμενα διαφθοράς που εντείνονται την τελευταία τριετία. Παράδειγμα, η συνέχιση των προσλήψεων στο δημόσιο με παράκαμψη του ΑΣΕΠ.

Οι περιορισμοί της κοινωνικής περιθάλψεως και οι περικοπές των συντάξεων αυξάνουν τους θανάτους (πχ. από νοσοκομειακές λοιμώξεις) συνεπιφέρουν βιοτική υποβάθμιση και αυξάνουν τα θανατηφόρα δυστυχήματα), μειώνοντας δραστικά την αναλογία γεννήσεων προς θανάτους (Βirth rate).

Το χάσμα μεταξύ γεννήσεων και θανάτων (περίπου 25.000 ετησίως) περιορίζει το ποσοστό αναπλήρωσης του ελληνικού πληθυσμού, κάτω του συντελεστού 1,3 τέκνα ανά γυναίκα γονίμου ηλικίας, έναντι 2,3 που χρειάζεται η διατηρησιμότης του γηγενούς πληθυσμού.

Τα μνημόνια του ευρώ έχουν προκαλέσει κι’ άλλες δυσμενείς παρενέργειες: Οι νέοι Έλληνες, μη ανευρίσκοντες εργασία και πόρους διαβιώσεως στην χώρα, αποδημούν μαζικώς (περίπου 450.000 από της ενάρξεως των προγραμμάτων λιτότητος) και στερούν την οικονομία όχι μόνον από ειδικευμένα στελέχη, αλλά και πόρους στα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Επιπτώσεις της ανεργίας

Η εκτεταμένη ανεργία αποθέτει την ευθύνη συντηρήσεως δύο ατόμων ηλικίας κάτω των 16 και άνω των 65 ετών, εις κάθε απασχολημένο στην αγορά εργασίας έναντι μόλις 0,86 στην Γερμανία, που με το «ισχυρό» ευρώ εξήγαγε την ανεργία της στις άλλες χώρες.

Η κάμψη των ασφαλιστικών εισφορών εκ της εκτεταμένης ανεργίας, δεν επιτρέπει στον κεντρικό ασφαλιστικό οργανισμό (ΕΦΚΑ) να εισπράττει όσα πληρώνει για τις συντάξεις, με αποτέλεσμα τη διεύρυνση των καθαρών δανειακών αναγκών της κεντρικής κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος το άνοιγμα αυτό ανήλθε εις 4,4 δισ. ευρώ το 2017, κατά 22% αυξημένο έναντι του προηγηθέντος έτους. Απ’ του σημείου αυτού, επαναρχίζει ο φαύλος κύκλος των γενοκτονικών αποφάσεων του παρανόμου Eurogroup και της Κομισιόν, που αποτελεί τον «εκτελεστικό βραχύονα» της «Ευρωπαϊκής Ένωσης». Ουσιαστικώς, τα Ευρωσοβιέτ («θεσμοί») αδιαφορούν για την δημογραφική καταστροφή της Ελλάδος, που ισοδυναμεί με γενοκτονία:

Η αναποτελεσματικότητα των μνημονίων, εντείνει την ανθρωπιστική κρίσιν στην χώρα μας. Η Αναλογία Φτώχειας αντιπροσωπεύει το 35% του πληθυσμού στην Ελλάδα έναντι μόνο 8% της Γερμανίας κατά την Eurostat. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΗΚΕΣΤΟ ΒΛΑΒΗ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΔΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.